iPhone 15 için kılıf önerisi

• Konuyu başlatan 15894
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 12.123

15894

Megapat
iPhone 12 kullanıcısıyım Apple'ın deri kılıfını kullanıyorum telefonumun sırasıyla arka camı kırıldı değiştirdim, ekranı kırıldı değiştirdim ve geçen gün de düşürdüğümde kasasında ezilme olmuş. Bunların hepsi kılıf varken yaşandı. Bu hafta sonu iPhone 15'e geçiş yapacağım uzun süreli ve kazasız belasız kullanmak istiyorum artık nasıl bir kılıf önerirsiniz? Sert mi kılıf alayım yumuşak silikon vs çok seçenek var açıkçası ömürlük kullanmak istiyorum artık. Spigen markasını 5-6 yıl kadar önce kullanmıştım zaman içinde bollaştı ve telefon içerisinde hareket eder oldu. Çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Bu iki ürünü düşündüm. Fiyat olarak ne kadar uygun o kadar iyi olur benim için.

Seffaf urun tercih etmeyin sararmamasi imkansiz. Spigen'in urunleri 5-6 yil oncesine gore cok daha kaliteli. Gecen gun adamin birisi ucaktan iPhone'unun dusurmus hatta telefone bir sey olmamisti Spigen kilif vardi. Bu fiyatlari ne oldugu bilinmeyen kiliflara vermeyin. Eger kalin olmasindan yana sorununuz yoksa buna bakabilirsiniz.

Seffaf urun tercih etmeyin sararmamasi imkansiz. Spigen'in urunleri 5-6 yil oncesine gore cok daha kaliteli. Gecen gun adamin birisi ucaktan iPhone'unun dusurmus hatta telefone bir sey olmamisti Spigen kilif vardi. Bu fiyatlari ne oldugu bilinmeyen kiliflara vermeyin. Eger kalin olmasindan yana sorununuz yoksa buna bakabilirsiniz.

O uçaktan düşüp bir şey olmaması hariç katılıyorum. Dış kasasında deforme olmasa bile iç aksamı çorba gibi olacaktır, dolayısıyla efsane. Spigen kılıfla iPhone'umu servisten ve damdan düşürmüş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Telefonun kasasını muazzam bir şekilde koruyor.

O uçaktan düşüp bir şey olmaması hariç katılıyorum. Dış kasasında deforme olmasa bile iç aksamı çorba gibi olacaktır, dolayısıyla efsane. Spigen kılıfla iPhone'umu servisten ve damdan düşürmüş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Telefonun kasasını muazzam bir şekilde koruyor.

Alaska'dan kalkan ucaktan dusuyor telefon. Hatta yol kenarinda bir vatandas buluyor sonrasinda ABD'nin bu tarz kayip ve sahipsiz cihazlar icin kurdugu ayni polislik gibi bir arastirma kurumu var. Olaya onlar dahil oluyor ve telefona gelen mesajdan adamin uctugu tespit ediliyor ve ucus numarasi vs. bulunuyor. Ardindan adama ulasilip telefonu teslim ediliyor. Bu durum tabi ki nereye dustuguyle alakali da zaten bu kilif ucaktan dusen telefonu bile korur seklinde bir iddiam yok. Boyle bir sey yasandi sadece.

iPhone XS Max Kılıf, Spigen Rugged Armor - Spigen hocam ben bundan kullandım yalan olmasın 1 yıl kadar sonra başka bir telefonun kılıfıymış gibi oldu şeffaf kılıf sertse sararmıyor kalın olması hiç önemli değil yeter ki zarar görmesin 2.el'de değer kaybı yaşamak para kaybı yaşamak bir yana Apple'ın servisi çok pahalı olduğu için dışarda yaptırdım kendim parça sipariş ettim vs inanılmaz baş ağrıtıyor telefonda bir şey tamir ettirmek.

Alaska'dan kalkan ucaktan dusuyor telefon. Hatta yol kenarinda bir vatandas buluyor sonrasinda ABD'nin bu tarz kayip ve sahipsiz cihazlar icin kurdugu ayni polislik gibi bir arastirma kurumu var. Olaya onlar dahil oluyor ve telefona gelen mesajdan adamin uctugu tespit ediliyor ve ucus numarasi vs. bulunuyor. Ardindan adama ulasilip telefonu teslim ediliyor. Bu durum tabi ki nereye dustuguyle alakali da zaten bu kilif ucaktan dusen telefonu bile korur seklinde bir iddiam yok. Boyle bir sey yasandi sadece.
Duydum hocam, o kadar yükseklikten düşüp hâlâ çalışması mantığıma sığmıyor açıkçası. 4. Kattan düşen bir telefon da olsa iç aksamı kullanılamayacak kadar hasar alıyor.

Duydum hocam, o kadar yükseklikten düşüp hâlâ çalışması mantığıma sığmıyor açıkçası. 4. Kattan düşen bir telefon da olsa iç aksamı kullanılamayacak kadar hasar alıyor.

Ben de cozememistim hatta bu viral reklamlardan birisi mi diye dusundum ama Reddit'den bakinca oyle olmadigini anladim. Ilginc gercekten.

Hocam bunu beğendim baya inceledim maskülen duruyor + magsafe var kesinlikle düşüneceğim ama spigen bir daha üzmez umarım

Hocam bunu beğendim baya inceledim maskülen duruyor + magsafe var kesinlikle düşüneceğim ama spigen bir daha üzmez umarım

Ben 4 yildir iPhone 11 kullaniyorum 2 yil sonra sarardi diye seffaf kilifi degistirdim 2 yildir da Air Thin modelini kullaniyorum gayet memnunum acikcasi. Genelde kiliflar icerisinde 2 yildan sonra yipranma baslar tabi bunu da belirteyim.

Ben 4 yildir iPhone 11 kullaniyorum 2 yil sonra sarardi diye seffaf kilifi degistirdim 2 yildir da Air Thin modelini kullaniyorum gayet memnunum acikcasi. Genelde kiliflar icerisinde 2 yildan sonra yipranma baslar tabi bunu da belirteyim.
Hocam size yük oldum ama bana bir de ekran koruyucu önerebilir misiniz? Spigeninkilerde illa 2 tane ekran koruyucu satıyorlar tekli alma şansım yok sanırım. Cihaz şuanda memlekette hafta sonu onu almaya gideceğim mediamarktta kasada 200 liraya hayalet ekran satmışlar onu değiştirmemiz gerekiyor maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı