iPhone 15 için MagSafe powerbank önerisi

nameless1881

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Telefonum için 5000 ila 10000MAH arası MagSafe özellikli powerbank arıyorum. Bütçe maksimum 2500 TL olursa sevinirim biraz daha üstüne çıkabilirim. Şu an aklımda Duracell 5000MAH ve belkin 5000MAH var. Belkin Türkiye'de yok ama yurt dışından getirdiğimde ortalama 1500₺ gibi bir fiyatı var. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. Telefonum için 5000 ila 10000MAH arası MagSafe özellikli powerbank arıyorum. Bütçe maksimum 2500 TL olursa sevinirim biraz daha üstüne çıkabilirim. Şu an aklımda Duracell 5000MAH ve belkin 5000MAH var. Belkin Türkiye'de yok ama yurt dışından getirdiğimde ortalama 1500₺ gibi bir fiyatı var. Önerilerinizi bekliyorum.
Belkin Apple store'da vardi hocam fakat fiyati yuksekti.

Belkin Apple store'da vardi hocam fakat fiyati yuksekti.
Evet hocam applede var fakat çok yüksek bu yüzden danimarkada yaşayan bir tanıdığım aracılığıyla getirmeyi düşünüyorum.

Markayı ilk defa duyuyorum fiyatıda çok ucuz bir araştırayım sağolun.

Evet hocam Apple'de var fakat çok yüksek bu yüzden Danimarka'da yaşayan bir tanıdığım aracılığıyla getirmeyi düşünüyorum.

Markayı ilk defa duyuyorum fiyatı da çok ucuz bir araştırayım sağ olun.

Marka kaliteli marka iPhone 4-7-X modellerimin bataryalarını hep Deji aldım ve hiçbir zaman sorun yaşamadım zaten araştırırsanız Apple'dan sonra en kaliteli Apple bataryalarını üreten kişidir Woyax (bence)

Marka kaliteli marka iPhone 4-7-X modellerimin bataryalarını hep Deji aldım ve hiçbir zaman sorun yaşamadım zaten araştırırsanız Apple'dan sonra en kaliteli Apple bataryalarını üreten kişidir Woyax (bence)
Olabilir. Fiyatının ucuz olması ve özelliklerinin nerdeyse aynı olması biraz tedirgin ediyor.

Olabilir. Fiyatının ucuz olması ve özelliklerinin neredeyse aynı olması biraz tedirgin ediyor.

Rahatlıkla alabilirsiniz 650TL'ye bundan daha iyisi yok 2 kere aldım birinde kasası yamuldu diğerini temiz kullanıyorum he bu arada kasasıda alüminyum haberiniz olsun plastik falan değil.

Rahatlıkla alabilirsiniz 650TL'ye bundan daha iyisi yok 2 kere aldım birinde kasası yamuldu diğerini temiz kullanıyorum he bu arada kasasıda alüminyum haberiniz olsun plastik falan değil.
Peki sizce 10000mah versiyonu nasıl? Sanırım daha kalın ve standı var sadece 200TL fark var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı