iPhone 15 için şarj adaptörü önerisi

MachL

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi iPhone 15 için şarj adaptörü alacağım. Lakin orijinal adaptörü mü yoksa ileride farklı telefonlarda kullanmak için daha yüksek Watt'lı bir adaptör mü alsam arada kaldım. Orijinal adaptöre yakın kalitede önerebileceğiniz adaptörler varsa yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi iPhone 15 için şarj adaptörü alacağım. Lakin orijinal adaptörü mü yoksa ileride farklı telefonlarda kullanmak için daha yüksek Watt'lı bir adaptör mü alsam arada kaldım. Orijinal adaptöre yakın kalitede önerebileceğiniz adaptörler varsa yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
Orijinal adaptore yakin kalitede orijinal adaptor oneririm hocam. Telefona o kadar para vermissiniz, cihazinizin sagligi icin 700-800tl'den kacmayin bence.

Orijinal adaptore yakin kalitede orijinal adaptor oneririm hocam. Telefona o kadar para vermissiniz, cihazinizin sagligi icin 700-800tl'den kacmayin bence.
Zaten orjinal adaptöre yakın kalitede bi adaptör arıyorum derdim ucuz veya pahalı olması değil.

Zaten orjinal adaptöre yakın kalitede bi adaptör arıyorum derdim ucuz veya pahalı olması değil.
Spigen adaptoru var, genel olarak her urunde kalitelidir. Ama yine de 15 gibi cihazi orijinal adaptoru ile edin hocam. Farkli marka adaptorler kullanan kisilerde bir suru sikayetler olusuyor uzun surede.

Zaten orijinal adaptöre yakın kalitede bir adaptör arıyorum derdim ucuz veya pahalı olması değil.

Spingenler falan var ama gerek yok orijinal alacak durumunuz varsa alın geçin. Bende de 15 var acaba diye düşündüm ama sonra orijinal almak mantıklı geldi.

Hocam iPhone 15 Pro almayı düşünüyorum, iPhone 8 adaptörü var sizce almama gerek var mı? Ayrıca içerisinden şarj kablosu çıkmadığı için USB-C gerekiyor, bunun için orijinalini sitesi dışından nereden en uyguna alabilirim?

Yeni konular

Geri
Yukarı