iPhone 15 iOS 18'e güncellenmeli mi?

Telefon bazen kasıyor gibi geliyor ya da Hz düşüklüğü yaşıyormuşum gibi geliyor. Ek olarak, klavyede yazarken takılmalar oluyor. Bazı kişiler güncellemenin telefonun ömrünü kısalttığını söylüyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce yapılmalı mı? iOS 18, iPhone 15'e neler sunuyor, onu da merak ediyorum.
Yakinimda sizin cihazdan var onda da ayni sikayet var, size arti olarak isinma var. 15 serileri cok aceleye gelmis gibi bir seri oldu bence, IOS surumunun sorun olacagini sanmiyorum cunku daha yepyeni cihaz. Ben genelde hemen yuklemiyorum bir sure sonra yukluyorum size de tavsiye ederim.

O zaman ben biraz daha bekleyeyim en iyisi.
18.0 değil de 18.2 18.3'e kadar da bekleyebilirsiniz.
Yakinimda sizin cihazdan var onda da ayni sikayet var, size arti olarak isinma var. 15 serileri cok aceleye gelmis gibi bir seri oldu bence, IOS surumunun sorun olacagini sanmiyorum cunku daha yepyeni cihaz.
Maalesef hocam, Apple çok hata yaptı bu seride. 13-14'ün 14 Pro - 15'in işlemcisini aynı tuttu ve 16 serisine A18 Bionic koydu. Aralarına %30'a varan da bir fark koydu ve yapay zeka desteği vermedi. Ne desek boş.

Hocam arkadaşım müsait olsun bir sorayım unutmazsam geri dönüş yaparım 18 kullanıyordu.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Maalesef hocam, Apple çok hata yaptı bu seride. 13-14'ün 14 Pro - 15'in işlemcisini aynı tuttu ve 16 serisine A18 Bionic koydu. Aralarına %30'a varan da bir fark koydu ve yapay zeka desteği vermedi. Ne desek boş.

Evet daha yeni bir cihaza neredeyse hiçbir özellik vermedi. Ürün yurt dışı olduğu için pek sorun etmedim fakat 50bin TL bandında alan arkadaşlar için üzüldüm.

Aynen oyle hocam, cevremde bir suru 15 serisinden cihaz kullanan var, ozellikle duz 15 ve 15 pro'lar cok sorunlu cihaz varmis gibi piyasada, 15 pro max kullananlarda daha az sorun var ama isinma durumundan cogu sikayetci.

iPhone 13 kullanıyorum cihazım sıfır 10 günlük. İlk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Şuandada Uygulamaların hiç birinde sorun yok fakat WhatsApptan ses kaydı atarken kalite düşüyor tenekeden konuşuyormuşum gibi oluyor ama diğer aramalar olsun görüntülü konuşma olsun instagram vs olsun hiç bir sıkıntı yok sadece ses kaydı problemli oda WhatsAppta geçerli bir sorun. Apple desteği aradım sesli notlardan denetti yazılım kontrolü gerçekleştirdi donanımsal olarak hiç bir sorun teşkil edemedi WhatsApp kaynaklı olabilir dendi. Sorun nedir? Bilgisi olan var mı? Yada normal mi?

iOS 18'de size hiçbir şey gelmeyecek. Makyajlı denetim merkezi ve daha akıllı Siri için güncelleme yapmaya gerek yok. Güncelledikçe kamera kaliten düşecek ve pil sağlığın hızlıca eriyecektir. Cihazı kullandığın süre boyunca eğer daha fazla anlattığın gibi gereksiz göze batan sorunlarla uğraşmak istemiyorsan ve mevcut sürümde yani iOS 17'de özel bir sıkıntın yoksa kalmalısın.

Geri
Yukarı