iPhone 15 ısınıyor ve 3 haftada pil sağlığı %4 düştü

Hocam bu galiba sadece iPhone 15 de olan bir sorun arkadaşımda da iPhone 15 var o da bu sorundan şikayetçi ama başka bir arkadaşımda da iPhone 13 var telefonu 6 aydır kullanıyor ve pil sağlığı hala %100.
Eski iphonelar 4-5 ay düşmüyordu. Sonra her ay 2-2 gidiyordu. Bu herhalde her ay 1-1 gidiyor. Yazılımsal olabilir mi acbaa

Eski IPhone'lar 4-5 ay düşmüyordu. Sonra her ay 2-2 gidiyordu. Bu herhalde her ay 1-1 gidiyor. Yazılımsal olabilir mi acbaa.

IPhone'lar hakkında tam bir bilgim yok sadece arkadaşlarımdan gözlemlediklerim bunlar.

Var şeffad kaplama var çizilmesin diye

Değil
bence kaplamayı sökün bende kaplama varken acayip ısınıyordu ısınmayı x2 yapıyordu resmen sıcaklığı hapsediyordu hava alamayınca sıcaklık üstünde kalınca daha çok ısınıyor üzerinize yorgan örtmek gibi

ben de çizilmesin diye kaplama yapmıştım sökünce sıcaklığın %15-20 azaldığını söyleyebilirim. İphone 15 düz model kullanıyorum

Pil sağlığı için ayarlardan Ekran Süresini kapat. Iphone 13 Pro Max kullanıyorum pil sağlığı hızlı düşüyordu, ayarı kapattıktan sonra telefonu deli gibi yormama, şarjda felan oyun oynamama rağmen üstelik havaların sıcaklığına rağmen pil sağlığı %85'den 3-4 ay boyuna düşmedi, hala da düşmüyor. Ayrıca iyileştirilmiş pil şarjı açık olsun.

Ürünü 4 Eylül 2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan 0 olarak aldım. Yaklaşık 7.5 aydır kullanmaktayım. 3 hafta öncesine kadar %98 olan pil sağlığı her hafta düşerek %94'e geriledi. Bu hız beni oldukça şaşırttı. Bunda bir anormallik aradım çünkü şarj adaptörü orijinal ve %20-%80 kurallarına uyarak şarj ediyorum. Bu kadar uymama rağmen böyle düşüyorsa bu rezilliğin ne anlamı kaldı. Ayrıca telefon cehennem gibi ısınıyor. Wi-Fi'de iken öyle aman aman ısınmıyor. Fakat mobil veriye bağlandığımsa Twitter - Instagram hatta Safari üzerinden herhangi bir yere girerken Spotify'den müzik dinlerken bile hissedilen yüksek sıcaklıklarda seyir ediyor telefon. Garantiye göndermeyi düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir? Ben iPhone 8 Plus - 11 - 13 son olarak 15 kullanıyorum. Ben ilk defa böyle sorunlarla karşılaştım. Şimdiden teşekkür ederim.
Şarj entegresi bozulmuştur bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı