iPhone 15 lansman duvar kâğıdı nereden indirilir?

626kirec

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. İyi sosyaller dilerim iPhone ürün fotografındaki duvar kâğıtları çok hoş geliyor lansman duvar kâğıtları bu fotograflarmış güncel cihazım iPhone 15 cihazı yeni aldım fakat lansman duvar kâğıdı yüklü olarak gelmedi. İnternette gördüğüm kadarıyla koleksiyonlar kısmında gözüküyor olması lazımdı. Cihaza dışarıdan yüklemek dışında bir çözümü var mıdır acaba? Yardımcı olursanız sevinirim🙂

Dosya Ekleri

• IMG_2501.png
    IMG_2501.png
    224,6 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_2500.png
    IMG_2500.png
    213,8 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_2499.png
    IMG_2499.png
    220,4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. İyi sosyaller dilerim iPhone ürün fotografındaki duvar kâğıtları çok hoş geliyor lansman duvar kâğıtları bu fotograflarmış güncel cihazım iPhone 15 cihazı yeni aldım fakat lansman duvar kâğıdı yüklü olarak gelmedi. İnternette gördüğüm kadarıyla koleksiyonlar kısmında gözüküyor olması lazımdı. Cihaza dışarıdan yüklemek dışında bir çözümü var mıdır acaba? Yardımcı olursanız sevinirim🙂

Zedge gibi bir uygulamadan rahatlıkla bulabilirsiniz hocam veya Google'dan resim indireceksiniz.

Fotoğrafa basılı tutun ve fotoğraflara kaydet'e tıklayın, sonra fotoğraflar uygulamasına girip fotoğrafa tıklayın ve sol altta paylaş'a tıklayın ve duvar kâğıdı olarak ayarla'ya tıklayın.

Benim tahminimce Zedge uzerinden cozunurlugu yuksek olanlari bulabilirsiniz hocam.

Dışardan yükleyebileceğimin farkındayım arkadaşlar cihazın içinde kurulu değil bu wallpaperler takıntı haline getirdim artık merakımdan soruyorum cihaza dışarıdan yüklemek dışında bir çözüm varsa yardımcı olabilir misiniz yazdım soruyada zaten

Dışardan yükleyebileceğimin farkındayım arkadaşlar cihazın içinde kurulu değil bu wallpaperler takıntı haline getirdim artık merakımdan soruyorum cihaza dışarıdan yüklemek dışında bir çözüm varsa yardımcı olabilir misiniz yazdım soruyada zaten
Kullandığın cihaz Android değil. Umarım farkındasındır.

Dışarıdan yükleyebileceğimin farkındayım arkadaşlar cihazın içinde kurulu değil bu wallpaperler takıntı haline getirdim artık merakımdan soruyorum cihaza dışarıdan yüklemek dışında bir çözüm varsa yardımcı olabilir misiniz yazdım soruyada zaten.

Yeni iOS güncellemeleri sonrası bu duvar kâğıtları gidiyor hocam. O yüzden internetten indirmeniz gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı