iPhone 15 pil sağılığı 99 oldu

Daha fazla  
Telefonu 23 Haziran da aldım pil sağlını her gün ara ara kontrol ederim. Bugün pil sağılığına baktığımda 99 yazdığını gördüm zaten iOS 18 yaptıktan sonra şarjım çok hızlı gidiyordu. Sizce 99 olması normal mi? Şarjda uzun süreyi geçtim hiç bakmam bile 20 olunca genelde şarja takarım ya da daha da inince 95-97 gibi de şarjdan çekerim.

Haziran ayından beri kullandığınıza göre normal. Telefonu her güncellediğinizde pil ömründen ve performanstan kayıp yaşarsınız. Size tavsiyem cihazı 2 yılda bir veya 3 yılda bir güncelleme yapmanız. Bu sayede ömrü daha uzun olacaktır. Ayarlardan otomatik güncelleme ve otomatik indirmeyi de kapatın.

Son düzenleme:
iOS sürümünü her güncellediğinizde pil ömrünüz eskir hocam, çünkü cihaz yeni sürüm içinde gelen bazı özellikleri sunmak için daha fazla tüketim sağlar. Bu aslında halk arasında genelde planlı eskitme olarak adlandırılır.

95-97 değil de 80 gibi şarjdan çekmenin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Benim 15 Pro Maxim 1 yıl aradan sonra 99'a düşmüştü.

Eski bir iPhone X'im var. Şu an iOS 13.1.2 sürümde. Yağ gibi akıyor.

95-97 değil de 80 gibi şarjdan çekmenin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Benim 15 Pro Max'im 1 yıl aradan sonra 99'a düşmüştü.

Bazıları 1yıl %100 gider bir anda sert düşer demişti kimisi de %99 olur uzun süre sonra 98 olur demişti değişik bu pil sağlığı muhabbetti.

Hızlı düşüp yavaş düşmesi çok mühim değil hocalarım. iPhone cihazlar hep garantisi bittiğin de %79 seviyesine düşüyor ve uyarı veriyor. O yüzden takmayın kafanıza kullanın geçin.

Hızlı düşüp yavaş düşmesi çok mühim değil hocalarım. iPhone cihazlar hep garantisi bittiğin de %79 seviyesine düşüyor ve uyarı veriyor. O yüzden takmayın kafanıza kullanın geçin.

Benim kamera çentiğinde ufak bir sıyrık var pil sağılığı harici nokta çizik bile yok ne kadar satabilirim istersem.

iPhone için normal. Mümkün olduğunca bakmayın pil sağlığına. Kafayı yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…