iPhone 15 pil sağlığının 2 ayda 99'a düşmesi normal mi?

fiesta212

Decapat
Daha fazla  
iPhone 15 2 ayda pil sağlığı yüzde 99'a düştü. Normal mi? Kullanırken çok dikkat ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematiğim iyi değildi zaten.

Normal mi arkadaşlar onu söyleyin lütfen rica ediyorum

Normal mi arkadaşlar onu söyleyin lütfen rica ediyorum
Normal arkadaşım. Hiç dert etme.

Hatta 15 kullandığın için bir öneride bulunabilirim. Ayarlar - Pil - Pil sağlığı ve şarj etme - Şarj Optimizasyonu -

Buraya gir ve burdan %80'i işaretle. Telefonu en fazla %80 şarj edecektir. Bu da pil sağlığını yüksek seviyede daha uzun süre tutmanı sağlayacaktır.

iPhone 15 2 ayda pil sağlığı yüzde 99'a düştü. Normal mi? Kullanırken çok dikkat ediyorum.

Pil sağlığı düşmeyen bir şey değil tabii ki. Annemin 14 Pro Max'i 1 yıllık 95 falan benim de 13 Pro Max 2 yıllık 86. %70 servis dersek 3-4 yıl sonra değiştirmek her türlü gerekiyor telefonun pilini. Telefonunuz hayırlı olsun bu arada. Önerim %80'e kadar şarj edin bu arada.

normal, benim iphone 11 2 ayda %3 düştü

Benim 15 Pro 3 aylık oldu daha telefonu gece 100 e kadar şarj ediyorum şarjda da kullandığım oluyor hatta şarjı 5 e felan düştüğünde takıyorum şarja ama hala pil sağlığı %100 , güncellemeleri de yaptım son sürümde telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…