iPhone 15 pil sağlığının 2 ayda 99'a düşmesi normal mi?

fiesta212

Decapat
Daha fazla  
iPhone 15 2 ayda pil sağlığı yüzde 99'a düştü. Normal mi? Kullanırken çok dikkat ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematiğim iyi değildi zaten.

Normal mi arkadaşlar onu söyleyin lütfen rica ediyorum 😂😂😂
Normal arkadaşım. Hiç dert etme.

Hatta 15 kullandığın için bir öneride bulunabilirim. Ayarlar - Pil - Pil sağlığı ve şarj etme - Şarj Optimizasyonu -

Buraya gir ve burdan %80'i işaretle. Telefonu en fazla %80 şarj edecektir. Bu da pil sağlığını yüksek seviyede daha uzun süre tutmanı sağlayacaktır.

iPhone 15 2 ayda pil sağlığı yüzde 99'a düştü. Normal mi? Kullanırken çok dikkat ediyorum.

Pil sağlığı düşmeyen bir şey değil tabii ki. Annemin 14 Pro Max'i 1 yıllık 95 falan benim de 13 Pro Max 2 yıllık 86. %70 servis dersek 3-4 yıl sonra değiştirmek her türlü gerekiyor telefonun pilini. Telefonunuz hayırlı olsun bu arada. Önerim %80'e kadar şarj edin bu arada.

Pil sağlığı düşmeyen bir şey değil tabii ki. Annemin 14 Pro Max'i 1 yıllık 95 falan benim de 13 Pro Max 2 yıllık 86. %70 servis dersek 3-4 yıl sonra değiştirmek her türlü gerekiyor telefonun pilini. Telefonunuz hayırlı olsun bu arada. Önerim %80'e kadar şarj edin bu arada.
Benim 15 Pro 3 aylık oldu daha telefonu gece 100 e kadar şarj ediyorum şarjda da kullandığım oluyor hatta şarjı 5 e felan düştüğünde takıyorum şarja ama hala pil sağlığı %100 , güncellemeleri de yaptım son sürümde telefon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı