iPhone 15 Pro alınır mı?

iPhone 15 Pro almak mantıklı mı yoksa fiyatına göre alınabilecek daha güzel veya F/P ürünler var mı?

Hocam 15 Pro batarya disinda cok guzel, fakat simdi bakilirsa diger tarafta S24 Ultra var ve daha iyi. Son zamanlarda iOS stabilliginin dustugunu goruyorum ve Samsung'un amiral gemilerinin Android stabilliginin ciddi derecede arttigini goruyorum. Bu nedenden dolayi bende cihazimi satip S24 Ultra ya da bekleyip S25 Ultra dusunuyorum. Youtube da 15 pro'dan s24 ultraya gecen birisi vardi video cekip anlatmisti izlemenizi tavsiye ederim.

Hocam 14pro/14 Pro Max 15 ile zaten aynı fiyatta eğer telefon sağlam değilse ve onun dışında sıkıntıları var ise Samsung tercihim olacak.
Haklısınız,samsung s23 ultra veyahut s24 ultra alınır. Ya da @nwc00 s25 ultra beklenir dediği gibi.
En en en kötü ihtimal 50-55 bin TL civarı,kutu ve faturalı temiz 2.el iPhone 14 pro veyahut max alınır.

Haklısınız,samsung s23 ultra veyahut s24 ultra alınır. Ya da @nwc00 s25 ultra beklenir dediği gibi.
En en en kötü ihtimal 50-55 bin TL civarı,kutu ve faturalı temiz 2.el iPhone 14 pro veyahut max alınır.
Aynen oyle, S23 ultra kullanicilari s24 ultraya gecmeye degmedi diyor. Eger butce dusunuluyorsa s23 ultra daha mantikli olacaktir. Nedense bana artik Apple cihazlara verilen paralar cok ciddi geliyor hocam elbette tercih meselesi ama.

15 Pro alacak parası varsa neden Samsung alternatiflere yönelsin. Bana göre eksileri tasarımı rezalet diğer 10.000 TL'lik telefonlar ile aynı tasarıma sahip. Instagram'a fotoğraf yüklediğinde IPhone'a göre daha düşük kalitede yüklüyor. Güvenlik sistemi zayıf. Var da var.

Kaç kere Samsung kullandın da konuşuyorsun acaba 1 gün bile pili dayanamayıp pilide zor doluyor zaten kamerası desen Samsung'un bayağı bir altında.

Aynen oyle, S23 ultra kullanicilari s24 ultraya gecmeye degmedi diyor. Eger butce dusunuluyorsa s23 ultra daha mantikli olacaktir. Nedense bana artik Apple cihazlara verilen paralar cok ciddi geliyor hocam elbette tercih meselesi ama.
Satışta da elinde ki para değerli kalıyor hocam. Apple farkı o sadece

Geri
Yukarı