IPhone 15 Pro fiyatları düşer mi?

Sombreon

Hectopat
Dostlar sıfır iPhone 15 Pro alacağım. Ancak fiyatlar uçtukça uçmuş 78k'ye kadar gelmiş. Vatan, mediamarkt gibi yerlerde stok hiç yok zaten. Yılbaşına kadar bekleye bekleye 65 civarına çözebilir miyim işi?

Hocam düz iphone 15 alınmaz fakat düz 16 alabilirsin. Fiyatlara gelecek olursakta dudak uçuklatan fiyat düşüşleri beklenmiyor maksimum 50 dolar veya 100 dolar civarı bir düşüş gerçekleşebilir ileriki zamanlarda.

Düz İphone 15 önerir misin? Her yerde düz İphone alınmaz diyen kişilere güvenmeli miyim?
Hocam bence alınır. Sadece 60hz ekranından dolayı muazzam bir haterlık var düz iphone'lara karşı. Aktif olarak düz 13 kullanıyorum ve 60hz ekranı fark etmiyorum bile açıkçası. Ha biraz keyif meselesi ama alırsanız da üzmez. En kötü aldığınız paraya satarsınız, malum ülkede Apple'ın ürünleri değer kaybetmiyor.

Düz iPhone 15 önerir misin? Her yerde düz iPhone alınmaz diyen kişilere güvenmeli miyim?

Alınmaz kronik bir cihaz.

Hocam bence alınır. Sadece 60Hz ekranından dolayı muazzam bir haterlık var düz IPhone'lara karşı. Aktif olarak düz 13 kullanıyorum ve 60Hz ekranı fark etmiyorum bile açıkçası. Ha biraz keyif meselesi ama alırsanız da üzmez. En kötü aldığınız paraya satarsınız, malum ülkede Apple'ın ürünleri değer kaybetmiyor.

60Hz değil olay. Normalde direkt düz modeller neredeyse her şeyden kısılmış bir cihazlar ama onun dışında spesifik olarak 15 serisi sorunlu bir seri. Kronik denebilir.

Alınmaz kronik bir cihaz.

60Hz değil olay. Normalde direkt düz modeller neredeyse her şeyden kısılmış bir cihazlar ama onun dışında spesifik olarak 15 serisi sorunlu bir seri. Kronik denebilir.
15 PM kullandım 1 ay kadar şarjda soba olması dışında aşırı ısınmaya rastlamadım.

15 PM kullandım 1 ay kadar şarjda soba olması dışında aşırı ısınmaya rastlamadım.

Belki PM modelini hacmi/boyu dolaylı hissetmemiş olabilirsiniz(ya da yüke bindirmediniz). 15 serisindeki tüm cihazlar yüke biner binmez felaket ısınıyor ve bir Redmi gibi performans düşürüyor, iphoneye yakışmayacak bir biçimde.(PMde bu durum daha az) üstelik pilleri bir IPhone'ye yakışmayacak kadar fazla harcıyor, bu da pil sağlığının düşme hızını etkiliyor. Ek olarak birçok iPhone 15 serisi kullanıcısından focus ve kamera geçişlerinde şikayet gördüm.

Belki PM modelini hacmi/boyu dolaylı hissetmemiş olabilirsiniz(ya da yüke bindirmediniz). 15 serisindeki tüm cihazlar yüke biner binmez felaket ısınıyor ve bir Redmi gibi performans düşürüyor, iphoneye yakışmayacak bir biçimde.(PMde bu durum daha az) üstelik pilleri bir IPhone'ye yakışmayacak kadar fazla harcıyor, bu da pil sağlığının düşme hızını etkiliyor. Ek olarak birçok iPhone 15 serisi kullanıcısından focus ve kamera geçişlerinde şikayet gördüm.
Hocam kendim kullandığım için genel olarak Apple haterlığından kaynaklı abartılıyor diye düşünüyordum. Şahsen yüke bindiği zamanda ufak bir ısınma olsa bile performansta hiç bir düşüşe şahit olmamıştım ancak düz modeli bu kadar sıkıntılı ise 14 ya da 16 daha iyi olur konu sahibi için.

Hocam kendim kullandığım için genel olarak Apple haterlığından kaynaklı abartılıyor diye düşünüyordum. Şahsen yüke bindiği zamanda ufak bir ısınma olsa bile performansta hiçbir düşüşe şahit olmamıştım ancak düz modeli bu kadar sıkıntılı ise 14 ya da 16 daha iyi olur konu sahibi için.

Düz model yerine 2.el bir Pro model alsa çok daha temiz olur. Ya da çok daha iyi donanım için 15 Pro'nun ısınma ve diğer Pro'ya göre daha stabiliyetsiz davranmasına katlanıp düz model 16 yerine 15 Pro alacak.

Yeni konular

Geri
Yukarı