iPhone 15 Pro geç tepki veriyor

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar,

Bu normal mi? Ben anlamadım basıyorum daha sonra tepki veriyor.

Cİhazı kapatıp - açınca düzeldi. Ancak bu donanımsal mı, yazılımsal mı?

Son düzenleme:
Çok hızlı aç kapat yapıyorsunuz. Kapatır kapatmaz basarsan Face ID ile birlikte tekrar okuma yapmaya çalışır. Apple Pay kartı vs. ekli mi hiç?

Yok hayır hocam onlar ekli değil. Arkadaşım aynısı yapıyor ama onda sorun olmadı.
Bende oluyor. Kapat aç ile şu an da çözdüm. Ama bilemedim donanımsal mı, yazılımsal mı diye.

Yok hayır hocam onlar ekli değil. Arkadaşım aynısı yapıyor ama onda sorun olmadı.
Bende oluyor. Kapat aç ile şu an da çözdüm. Ama bilemedim donanımsal mı, yazılımsal mı diye.
Düzeldiyse iyi hocam. Açıkçası ben de denedim ama olmadı sizinki gibi. Bende Apple Pay kartları da ekli ondan dolayı kilitlerken bir yarım saniye bekliyor. Sizinki telefonu uyandırırken bekliyor gördüğüm kadarıyla. Ondan dolayı sordum aslında Apple Pay hesabınıza kart tanımlı mı diye.

Aynı şekilde kılıfsız dener misin hocam?

Kılıfısızda da aynısı oldu hocam. Ama Kapat - Aç yapınca düzeldi. DH forumunda bu durumla karşılaşanlar böyle çözmüş sorunu.

Düzeldiyse iyi hocam. Açıkçası ben de denedim ama olmadı sizinki gibi. Bende Apple Pay kartları da ekli ondan dolayı kilitlerken bir yarım saniye bekliyor. Sizinki telefonu uyandırırken bekliyor gördüğüm kadarıyla. Ondan dolayı sordum aslında Apple Pay hesabınıza kart tanımlı mı diye.

Peş peşe basınca bazen 3 saniye sonra falan tepki veriyordu, o yüzden. Ama aç kapt ile çözülmüşe benziyor şu an da

Sürüm güncel, biraz bekleyin kapatıp açıp düzeliyorsa, bir de cihazı hard reset atıp deneyin. Ses açma bas bırak, ses kısma bas bırak, Power tuşuna telefon kapanıp Apple logosu gelene kadar bas.

Açıkçası tekrardan sıfırlamak istemiyorum cihazı hocam. Dün 3-4 saat uğraştım wp yedekleri vs. Derken.

Bunlar bir sorun değilse dert etmeye gerek yok. Ancak, sorun ise Apple'a getirebilirim. Levent tarafındayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı