iPhone 15 Pro IMEI kaydı nasıl yapılıyor?

YouTube videolarını kaynak olarak almayı pek mantıklı bulmuyorum. Gün sonunda bunların birçoğu iddia olarak kalmış durumdalar. Resmi bir kaynaktan açıklama gelmedi, hiçbir yerde bununla alakalı bir bilgi yer almıyor.

Yine de yanıtlar için teşekkür ederim. Her iki türlü de bu durum iddia da olsa doğru da olsa cep telefonunu yurtiçinde kullandıktan sonra yurtdışına çıkıp geri girerek kayıt ettirebileceğimi anlıyorum. Umarım doğrudur.

Evet hocam cevabınız kayıt ettirebilirsiniz.

Her sene aynı safsatayı çıkardıkları için sordum. Bu yıl %50 ihtimalle inanırdım çünkü imei kayıt servisleri kapandı bir süre. Fakat YouTube videosunu kaynak olarak göstermek saçma tabii. Ve ben düz hesap mantığını sordum, nasıl diye? Kimse mantığını söylemiyor. Ve sen teknolojik olarak bunu nasıl yapacaklarını söylediğimde devlet işinde mantık arıyorsun diyorsun. Şase numarası çalıntı olarak kayıt edilen bir arabanın, şase numarasının çalıntı olduğu fark edilince devlet;konumunu belirleyip arabayı trafikten men edebiliyor mu? Diyelim trafikten men etti o şase numarasını. 1. aracın sahibinin suçu ne? Sonuçta onun arabasının hiçbir şeyi çalıntı değil?

Kaynak ne hocam? YouTube videosu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…