iPhone 15 Pro internet gidip geliyor

Miike Tyson

Hectopat
Ara ara oluyor, bir süredir yoktu ama şimdi tekrar başladı. Telefonu her açıp kapattığımda internet gidiyor ve 10-15 saniye sonra geliyor. Bazen çok sinir bozucu oluyor. Bunun bir çözümü var mı?

Ara ara oluyor, bir süredir yoktu ama şimdi tekrar başladı. Telefonu her açıp kapattığımda internet gidiyor ve 10-15 saniye sonra geliyor. Bazen çok sinir bozucu oluyor. Bunun bir çözümü var mı?

Aynısını iPhone 11 de bende yaşıyordum. Telefonun güncel değilse güncelle.

18.6.1 kullanıyorum, yeni güncellemeler berbat görünüyor.

Zaten beta harici en güncel sürümü kullanıyorsunuz. Belki ilerleyen güncellemelerde sorunu çözerler. Önceden benim de başıma geliyordu telefonu güncelleyince bir daha yaşamadım hiç.

Zaten beta harici en güncel sürümü kullanıyorsunuz. Belki ilerleyen güncellemelerde sorunu çözerler. Önceden benim de başıma geliyordu telefonu güncelleyince bir daha yaşamadım hiç.
Pardon yanlış yazmışım 17.6.1
16 pro max 18.6 ile böyle yapmaya başladı. Cihaz İnternet yok gibi davranıyor, bir süre sonra düzeliyor. 18.5 de hiçbir sorun yoktu muhtemelen yazılımsal.
Bazen hiç gelmiyor, ayarlara girip interneti 2-3 kere aç kapa yapıyorum, anca geliyor. Bazıları modeme reset at diyor da, dediğin gibi muhtemelen yazılımsal.

Pardon yanlış yazmışım 17.6.1

Bazen hiç gelmiyor, ayarlara girip interneti 2-3 kere aç kapa yapıyorum, anca geliyor. Bazıları modeme reset at diyor da, dediğin gibi muhtemelen yazılımsal.

Hocam o zaman güncellemenizi tavsiye ederim. Başta bende arayüze alışamamıştım ama kullandıkça alıştım. Ayrıca telefonunuz zaten iyi bir telefon. Güncellemek telefonunuzu şu an için yavaşlatmayacak.

Yavaşlamasından değil de, arkadaşlarımın telefonunu elime aldığımda garip ve kötü duruyordu. Çok karışık ama tavsiyenizi dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…