iPhone 15 Pro Max kırılmaz cam ve sağlam kılıf önerisi

Cihazla birlikte çekemiyorum yanımda başka cihaz yok. İstersen kılıfı sadece çekip atabilirim. Kırılmaz cam sorunsuz duruyor sanki oraya ait gibi. Hiç rahatsız edecek sorunu yok kesinlikle öneririm.
Kırılmaz cam mat mı hocam ondan bahsetmediniz. Kılıfı kendi baktığıma bakayım k zaman, sizin kılıfa zam gelmiş zaten.

Kırılmaz cam mat mı hocam ondan bahsetmediniz. Kılıfı kendi baktığıma bakayım k zaman, sizin kılıfa zam gelmiş zaten.

Oraya ait gibi derken cam gibi demiştim. Mat değil hocam. Kılıf hala parasını hakediyor.

15 Pro Max ilk çıktığı zamanlar Fransa'dan aldırdım ama daha memlekete gidemediğim için kavuşamadım telefona. Yarın yola çıkacağım, senin attığın cam ve kılıftan aldım az önce de kargosu gelmiş. Hepsine yarın kavuşacağım inşallah :D

15 Pro Max ilk çıktığı zamanlar Fransa'dan aldırdım ama daha memlekete gidemediğim için kavuşamadım telefona. Yarın yola çıkacağım, senin attığın cam ve kılıftan aldım az önce de kargosu gelmiş. Hepsine yarın kavuşacağım inşallah :D

Ne güzel memleket maşallah :D sağ sağlim varmanız dileğiyle. Kullandığınızda sizde deneyiminizi eklerseniz güzel olur hocam.

Ne güzel memleket maşallah :D sağ sağlim varmanız dileğiyle. Kullandığınızda sizde deneyiminizi eklerseniz güzel olur hocam.

2-3 gündür kullanıyorum. Ürünler sorunsuz geldi ama deneyimlerim söyle:

ARKA KILIF:
Artı olarak malzeme kalitesi gayet iyi, cihazı darbelere karşı uzun süre korur, eline alınca güven hissi veriyor.
Eksi olarak Arka kapağının lens kısmına yakın bir yazı var o yazıyı sevmedim olmasa daha iyiymiş. Daha önemlisi Kamerayı komple kapatan model değil, ben öyle isterdim. Bu model kamera etraflarına takılan silikon lens koruyucu şeklinde. Kardeşimin 14 Pro max kılıfına aldığı fazladan lens kapağı vardı onu taktım, cuk oturdu. Öyle hallettim.

KIRILMAZ CAM:
Artıları: Yine malzeme kalitesi güzel, hizalama aparatı ile tam ayarlanabiliyor. Tozları silme aparatları ile sorunsuz taktık
Eksileri: Ürün açıklamasında özellikle parmak izi yapmaz şeklinde yazıyordu. Parmak izini bariz gösteriyor. Mat olmadığı için zaten alırken parmak izini göstereceğini bilerek alırdım ama en azından açıklamasında ve görsellerinde parmak izini belirtip satış hilesi yapmalarını doğru bulmadım.

Telefonunuzun rengini bilmiyorum ama bende 15 pro satın aldım, dün gelmesine rağmen hazırlıksız yakalandım iş güç derken kılıf, kırılmaz cam vs alamadığım için kullanamıyorum. Dün biraz telefoncuları gezerken fikir edindim ve pahalı fiyatlar çektikleri için internetten benzer kılıf ararken bu kılıftan 1 tane sipariş verdim. Zaten benim telefonda Naturel rengi ve kılıf çok tatlı gözüktü. Siyah olanı çok daha şık gözüküyor ama renkten dolayı 1 tane Naturel siparişi verdim eğer beğenirsem siyahını da sipariş edeceğim. Şöyle linki bırakayım ;
Sphone iPhone 15 Pro Max Kılıf Mat Buzlu Åeffaf Transparan Magsafe Manyetik Åarj Destekli Hassas Buton Case Fiyatı, Yorumları - Trendyol (Ben Pro olanını adım tabii ki)
Eğer memnun kalmazsam ve sağlam olduğunu düşünmezsem de buna yöneleceğim ;
Kullandığımız telefonlar bu ekonomide korunmaya muhtaç, Spigen kalitesine güveniyorum ama Iphone 11'imi 20 TL'lik şeffaf kılıflar bile korudu bugüne kadar bir çok kez düşmesine rağmen.

2-3 gündür kullanıyorum. Ürünler sorunsuz geldi ama deneyimlerim söyle:

Arka kılıf:
Artı olarak malzeme kalitesi gayet iyi, cihazı darbelere karşı uzun süre korur, eline alınca güven hissi veriyor.
Eksi olarak arka kapağının lens kısmına yakın bir yazı var o yazıyı sevmedim olmasa daha iyiymiş. Daha önemlisi kamerayı komple kapatan model değil, ben öyle isterdim. Bu model kamera etraflarına takılan silikon lens koruyucu şeklinde. Kardeşimin 14 Pro Max kılıfına aldığı fazladan lens kapağı vardı onu taktım, cuk oturdu. Öyle hallettim.

Kırılmaz cam:
Artıları: Yine malzeme kalitesi güzel, hizalama aparatı ile tam ayarlanabiliyor. Tozları silme aparatları ile sorunsuz taktık.
Eksileri: Ürün açıklamasında özellikle parmak izi yapmaz şeklinde yazıyordu. Parmak izini bariz gösteriyor. Mat olmadığı için zaten alırken parmak izini göstereceğini bilerek alırdım ama en azından açıklamasında ve görsellerinde parmak izini belirtip satış hilesi yapmalarını doğru bulmadım.

Kesinlikle katılıyorum. Kameraya takılan lens kapaklarında içi boş yuvarlak kapak mı var. Yoksa içinde koruycu cam mı vardı hocam. Ben kaliteyi bozuyor denildigi icin cıkarmak istedim sadece yanı geldi bakıyorum ortası bos kamera üzerinde camı mı kaldı diye tereddüt ettim.

Kesinlikle katılıyorum. Kameraya takılan lens kapaklarında içi boş yuvarlak kapak mı var. Yoksa içinde koruycu cam mı vardı hocam. Ben kaliteyi bozuyor denildigi icin cıkarmak istedim sadece yanı geldi bakıyorum ortası bos kamera üzerinde camı mı kaldı diye tereddüt ettim.
Aldığım bu linkteki kılıftan etrafına takılan siyah halkalı koruyucu çıktı. Onları kullanmadım çünkü lensler yine çıplak kalacak diye. Onun yerine kardeşimin fazladan 14 pro max kılıfı vardı onun kamera cam kapağını taktım.
Not: 14 ve 15 pro maxlerde lens cam koruyucu takıyoruz,kamera kalitesinde kayıp yok. Fotoğraflarda kamera cam kapağıı takılı halde.

Dosya Ekleri

• 411048516_1863855994250496_2194570731039739500_n.jpg
    411048516_1863855994250496_2194570731039739500_n.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 411176260_1613771199157300_7058224010946372129_n.jpg
    411176260_1613771199157300_7058224010946372129_n.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 411257936_3633752930212784_3583595596769718273_n.jpg
    411257936_3633752930212784_3583595596769718273_n.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
Aldığım bu linkteki kılıftan etrafına takılan siyah halkalı koruyucu çıktı. Onları kullanmadım çünkü lensler yine çıplak kalacak diye. Onun yerine kardeşimin fazladan 14 Pro Max kılıfı vardı onun kamera cam kapağını taktım.
Not: 14 ve 15 Pro Max'lerde lens cam koruyucu takıyoruz, kamera kalitesinde kayıp yok. Fotoğraflarda kamera cam kapağıı takılı halde.

Anladım o zaman bende de kameranın etrafında sadece siyah halkalı koruyucu var koruma lensi yok. Takarken hatırlamıyordum nasıl olduğunu teşekkür ederim. Cihaz güzel korumalı olmuş böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı