iPhone 15 Pro Max vs Google Pixel 8 Pro vs Galaxy S23 Ultra

Blue Beetle

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi şu an piyasadaki en iyi telefon?

S24 ultrayı bekleyin ortalığı kasıp kavurucak.

iPhone 15 Pro Max net bir şekilde. Samsung S24 Ultra iyi gelirse dengeler değişir.
Gümbür gümbür geliyor gibi. Pro Max'teki gibi konsol oyunları falan da gelirse çok güzel bir çıkış yapar bence

Gümbür gümbür geliyor gibi. Pro Max'teki gibi konsol oyunları falan da gelirse çok güzel bir çıkış yapar bence
Bana da öyle geliyor. S23 serisi ile bambaşka bir seviyeye çıktı Samsung. Ben de S24 serisini merakla bekliyorum ve S24 Ultra'nın gümbür gümbür geleceğini düşünüyorum.

15 Pro Max modeli en iyileri ancak S23 Ultra'nın bazı konularda daha iyi olmasıyla beraber fiyat performans açısından da daha mantıklı, globalde fiyatları benzer ayrıca.

Bu soruyu soran birisi iPhone almaz Stabilite olarak Apple hiç düşünmeden iPhone almanız için kendini daha ne kadar kanıtlamalı? iPhone 6s kullanan bir dünya insan var. Aynı yıl çıkmış Samsung S6'yı kullanan insan bulamazsın.

Samsung daha çıkartmadı cihazını. Ben olsam S24U çıkmış olsa bile Pixel 8 Pro alırdım. Hiç kullanmadım ve AI özellikleri falan ilgimi çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…