iPhone 15 Pro Max vs S24 Ultra

Meraklı Bilge

Decapat
Daha fazla  
İnternette yeni iPhone 15 Pro Max alanların videolarını görüyorum. Devamlı kamerası neden 11'den kötü 13'ten kötü filan diyorlar? Yorumlarda ayarlardan yapanların kimisi düzeldi kimisi düzelmedi demiş bir arkadaşın abisinde varmış güzel çekiyormuş dayısında da varmış kötüymüş kamerası. Telefondan telefona fark nasıl olur anlamadım. Böyle bir şey mümkün mü? Öte yandan S24 Ultra da bir seçenek ama iPhone görünüş olarak ve oyun performansında daha iyi gibi. Aradaki fiyat farkını dikkate almayın.

İnternette yeni iPhone 15 Pro Max alanların videolarını görüyorum. Devamlı kamerası neden 11'den kötü 13'ten kötü filan diyorlar? Yorumlarda ayarlardan yapanların kimisi düzeldi kimisi düzelmedi demiş bir arkadaşın abisinde varmış güzel çekiyormuş dayısında da varmış kötüymüş kamerası. Telefondan telefona fark nasıl olur anlamadım. Böyle bir şey mümkün mü? Öte yandan S24 Ultra da bir seçenek ama iPhone görünüş olarak ve oyun performansında daha iyi gibi. Aradaki fiyat farkını dikkate almayın.
15 pro max.

15 Pro kullanıcısı olarak S24 öneririm, iPhone halen batarya konusunda kötü.

İkisini de kullandım. S24 Ultra kamerası iyi fakat yazılımını asla iPhone ile kıyaslayamazsınız. Kardeşimde IP 16 var düz. Ona rağmen ultradan daha net ve canlı çektiğini söyleyebilirim. Fakat S24 Ultra uzun ömürlü Android cihazların kralıdır. Kumlu ekran sorunu da çözüldüyse alınabilir. iOS kullandıysan IOS'tan devam et. Fakat benim için önemli değil diyorsan S24 Ultra gayet mantıklı bir seçim olur. Ekstra olarak evet FHD 120 Hz bir günü rahatlıkla çıkarır yoğun kullanımda S24 Ultra. Fakat IP 15 promax kesinlikle ki genel olarak iPhone hala pil konusunda vasat.

AI özellikleri çok güzel S24 ultarnın ben olsam kamera olarak da oyun performansı olarak S24 seçerdim.

Kısaca özetlemek gerekirse bende bizzat S24Ultra var.

Şarjı, kalemi, kamerası, performansı vs her şeyi harika bir telefon. Tek bir şey hariç. Düşürdüğünde bulamıyorsun ve Apple avantajları yok.

Apple tarafında Instagram'a post yüklerken kalite düşüklüğü olmuyor, cihazın kaybolursa bulunuyor, satmak istediğinde aynı altın misali ikinci el değerini koruyor. S24 Ultra'da böyle avantajlar yok.

Ben 15 Pro Max alırdım. S24 Ultra çok üstün olmasına rağmen 15 Pro Max alırdım.

Şarjı, kalemi, kamerası, performansı vs her şeyi harika bir telefon. Tek bir şey hariç. Düşürdüğünde bulamıyorsun ve Apple avantajları yok.

Apple tarafında Instagram'a post yüklerken kalite düşüklüğü olmuyor, cihazın kaybolursa bulunuyor, satmak istediğinde aynı altın misali ikinci el değerini koruyor. S24 Ultra'da böyle avantajlar yok.

S24 Ultra cihazını bul özelliği var S23 kullanıyorum Instagram'da hiçbir şekilde düşmüyor kalite.

2. el kısmında dediğinize bende katılıyorum , Samsung satılmıyor.

Geri
Yukarı