iPhone 15 Pro pil sağlığının %96 olması normal mi?

Cevaplar için teşekkürler. Bundan sonrasında daha dikkatli kullanmaya çalışacağım bakalım bir fark olacak mı.

Resmî servisler hiçbir yurt dışı cihaza mı değişim yapmıyor ücretli olarak? Yoksa belirli bölge yurt dışı olanlara mı destek var?

Çoğu modele değişim yapmıyor. Fatura yoksa hiçbir modele ücretli asla değişim yapmıyor. Apple'ın yetkilendirdiği bağımsız servisler var onlar orijinal parçalarla değişim yapabiliyormuş denildi ancak yine de sormak lazım arayıp. Zamanı geldiğinde bağımsız onarım sağlayacaları veya FPPRO'yu tercih edeceğim.

Hem fatura hem de uygun model numarası mı gerekiyor? İllaki batarya olsun ekran kırılma vs. derken ihityaç duyacağız. 1 yıl global garanti ile bir yere kadar.

Hem fatura hem de uygun model numarası mı gerekiyor? İllaki batarya olsun ekran kırılma vs. derken ihityaç duyacağız. 1 yıl global garanti ile bir yere kadar.
Maalesef öyle hocam. Fatura olmadan hiçbir şey yapmıyorlar. O da dediğim gibi çoğu modelde fatura da kabul etmiyorlar. En iyi çözüm bağımsız onarım sağlayıcıları.

Maalesef öyle hocam. Fatura olmadan hiçbir şey yapmıyorlar. O da dediğim gibi çoğu modelde fatura da kabul etmiyorlar. En iyi çözüm bağımsız onarım sağlayıcıları.
Hocam peki bu model numaralarını nereden bulabiliriz? Yoksa genel olarak Asya Avrupa Amerika gibi bölgesel mı kısıt var?

Hocam peki bu model numaralarını nereden bulabiliriz? Yoksa genel olarak Asya Avrupa Amerika gibi bölgesel mı kısıt var?
Kutu üzerinde bulunuyor hocam sanırım. Tam olarak bende bilmiyorum. Birde Type-C girişinin yukarısında yazıyor minicik ama tabii onu nasıl okursunuz bilemiyorum.

Kutu üzerinde bulunuyor hocam sanırım. Tam olarak bende bilmiyorum. Birde Type-C girişinin yukarısında yazıyor minicik ama tabii onu nasıl okursunuz bilemiyorum.
Anladım hocam ellerine düşüyoruz anlaşılan bu. Umarım ihtiyaç duymayız ama bu model numarası ayrıntısının yedek parça temini etkisini bilmiyordum YD alırken.

Anladım hocam ellerine düşüyoruz anlaşılan bu. Umarım ihtiyaç duymayız ama bu model numarası ayrıntısının yedek parça temini etkisini bilmiyordum YD alırken.
Apple'ın gereksiz politikalarından biri işte. Zaten ücretini veriyoruz böyle bir ayrım yapılması saçma.

Tekrar merhabalar, bugün itibariyle %95 olmuş durumda bir ay içinde 3 birim kayıp yaşandı. Artık bu durum can sıkmaya başladı bu kadar hızlı düşmesi normal gelmiyor bana. Acaba pilde bir problem mi var?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…