iPhone 15 Pro Tasarımı Ortaya Çıktı

Her seferinde yenisi çıkınca alırım diyorum her seferinde aynı telefonla karşılaşıp vazgeçiyorum 14 hayal kırıklığına uğratmıştı ondan dolayı almamıştım S23'ü bekledim o da hayal kırıklığına uğrattı onu da almadım görünüşe göre 15'de aynı çıkacak bunu da pas geçeceğim :D

Hocam alan alır ya. Bu telefonun fiyatı ilk çıktığında hem hım ediyoruz ikinci gün kuyruk olur mağaza. İnşallah 150k falan olur da daha az kişi alır, amin amin amin.

Aga zaten iPhone 12'den sonrası cırt iPhone 13 de aynı tasarım iPhone 14 de zaten tıpatıp aynı yani alacaksan ya iPhone 11 ya iPhone 12 ya da en kötü ihtimal iPhone 13 yani Allah akıl mantık vermiş.

Nasıl daha güzel hocam ya %67 ekran gövde oranı var.

Telefonun yarısı boş yarısı ekran.
Elimle telefonun boş kısımlarından tutuyorum ben. Full ekran olanları rahat tutamıyorum.

Her seferinde yenisi çıkınca alırım diyorum her seferinde aynı telefonla karşılaşıp vazgeçiyorum 14 hayal kırıklığına uğratmıştı ondan dolayı almamıştım S23'ü bekledim o da hayal kırıklığına uğrattı onu da almadım görünüşe göre 15'te aynı çıkacak bunu da pas geçeceğim :D

Aga alacaksan pili 5000 mAh bir de işlemcisi idare eden yani kasmayacak ama öyle pahalı da olmayacak sonra 4 GB RAM bir de 64 GB depolama yeter dahasına gerek yok bile konu iPhone IPhone'da 5000 mAh bile yok olsa zaten olağanüstü olabilir telefon.

Tasarım aynı diyen agalara bir sorum olacak, iPhone 6'dan 8 Plus'a kadar aynı tasarım kullanıldı, sadece iç donanım ve ekran büyütüldü falan. Tam olarak 1 yılda nasıl bir tasarım değişikliği istiyorsunuz ben onu anlayamadım.

Bu tasarım yaklaşık 4 senedir kullanılıyor çünkü 11'den beri kamera ve dynamic island eklenmesi dışında hiçbir değişiklik olmadı ki o dynamic Island'ı da son seride eklediler.

Bence Apple yeni çıkarcağı telefonu çok erken çıkarıyor. Tamam şimdi tasarımı aynı diyoruz da iPhone 6'dan iPhone 8'e kadar da tasarımlar aynı sadece telefon ekranı biraz daha büyük. Bence biraz daha uğraşmaları gerek yeni bir tasarım getirmeleri gerek ne bilm ekranı biraz daha küçültsün ama batarya kapasitesini arttırsın. Yani illaki büyük ekrana gerek yok biraz da telefon küçülsünki cebimize girsin o telefon. iPhone 14 Pro Max o cebe sığar mı olm.

Bu tasarım yaklaşık 4 senedir kullanılıyor çünkü 11'den beri kamera ve dynamic island eklenmesi dışında hiçbir değişiklik olmadı ki o dynamic ısland'ı da son seride eklediler.

Kanka tasarım sorun değil biraz paradan gözünü ayırıp kılıfı mesela tam uyumlu yapsınlar, ya da telefona yeni donanımsal bir şey getirmeleri gerek. Zaten iPhone 6 iPhone 7 ve iPhone 8 aynı tasarıma sahip o zaman sorun etmiyorduk adamlar sonra bir çıkardılar telefonu Full ekran oldu. Sonra bunun tuttuğunu öğrendiler galiba çünkü iPhone X çıktıktan 2 sene sonra iPhone 11 çıktı böyle olması gerekliydi normalde.

Bu tasarım yaklaşık 4 senedir kullanılıyor çünkü 11'den beri kamera ve dynamic island eklenmesi dışında hiçbir değişiklik olmadı ki o dynamic ısland'ı da son seride eklediler.

Yani iPhone 11 ile iPhone 13 arasında donanımsal farklar var onu göz ardı etmek gerek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı