iPhone 15 Pro'da 100 FPS videoyu oynatırken video yavaşlıyor

venolazi

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar değerli forum üyeleri. iPhone 15 Pro bir cihazım var ve bu cihazda 100 FPS bir video oynatamıyorum. Mesleğim gereğisiyle video çekip düzenliyorum ve bu videoları cihazıma gönderdiğim zaman (AirDrop, WeTransfer, wp) video telefonda birinci saniyeye kadar normalken sonrasında bir anda yavaşlıyor ve bu şekilde kalıyor. Sonrasında o videoyu başka bir telefona veya bilgisayara gönderdiğim zamanda aynı şekilde bozuk devam ediyor. Ben video edit yapsam da yapmasam da yani direkt fotoğraf makinesinden telefonuma gönderdiğm zaman bile video 100 FPS ise bu sorun devam ediyor. Üstelik sadece benim telefonumda değil müşterilerimde de aynı sorun yaşanıyor. Ben sorunun denemelerim sonucunda sadece 100 FPS videolarda yaşandığından emin oldum ama asla bir çözüm bulamadım. Apple destek de buna yapabilecekleri bir şey olmadığını söylüyor. Bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mıdır?

Video dosyasını, iPhone ile uyumlu bir formata dönüştürmek için bir video dönüştürücü yazılımı kullanabilirsin. Bu işlem, videonun akışını düzeltmeye yardımcı olabilir. Veya Apple desteğe gidebilirsin.

Hocam Apple desteğe ulaştım ama çözüm bulamayacaklarını söylediler. Hatta sorunun ne olduğunu anlayamadılar. Ben bunun bir ayarla düzelebilecek bi şey olduğunu düşünüyorum.

Video dosyasını, iPhone ile uyumlu bir formata dönüştürmek için bir video dönüştürücü yazılımı kullanabilirsin. Bu işlem, videonun akışını düzeltmeye yardımcı olabilir. Veya Apple desteğe gidebilirs

Geri
Yukarı