Godsume
Kilopat
- Makaleler
- 3
Daha Tim Cook'un elinde bile yok.
Yurt dışında birçok insan da var ve test ediliyor
Daha Tim Cook'un elinde bile yok.
Nereden verdiniz ki yarın gelecek?
15 Pro Max 5x yapabiliyor.iPhone 13 Pro da tele lens var zaten?
''iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'teki pro kamera sisteminde iPhone'da yerleşik olarak makro fotoğrafçılığını mümkün kılan, otomatik odaklama özelliğine sahip yepyeni bir Ultra Geniş kamera, yeni bir Geniş kamera ve 3 kat daha fazla optik zoom yapabilen yeni bir Telefoto kamera bulunuyor.''
Hocam ben yurt dışında yaşıyorum. Merak edenler için Deutsche Telekom'dan sipariş ettim.
Eki Görüntüle 1953007
Arkadaşlar bu biraz zevk ve bütçe ile alakalı biliyorum. Fikirlerinizi merak ettim. Güncel telefonum iPhone 13 Pro, tahminim 40 bin TL'ye satarım bunu. 25 bin ekleyerek 15 Pro veya 37 bin ekleyerek 15 Pro Max alabiliyorum. Sizce değer mi 13 Pro'nun üstüne ekleyip alınır mı?
Dedikleri gibi Resident Evil 4, Ray Tracing oyunlar olacaksa değer... Derdim ancak telefon olduğundan ekran küçük, kol ile oynansa mesafeden dolayı hiçbir şey gözükmeyecek, telefondaki kontroller kullanılsa ekranda bir şey gözükmeyecek, ekleyeceğiniz fiyata Steam Deck veya ROG Ally alınabilmesi. Bunların yanında zaten oyun için iPhone alacağınızı sanmam, sevdiğiniz şeyleri güncel olarak kullanacak kadar zenginseniz istediğiniz yere harcayın paranızı.
Ray Tracing ve bilgisayar oyunları yeni çıkacak iPad modellerinde olursa tablet tarafında tamamen rakipsiz olur Apple bu gidişle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.