Anladım teşekküre ederim, ancak anladığım kadar en mantıklı olan 2 ci yani pahalı olanı almak sanırım. Fiyat farkı da çok yok en kapsamlı o geldi.-Spigen iPhone 16 / iPhone 15 Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) - Spigen
Spigen iPhone 16 / iPhone 15 Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
● En kaliteli Spigen® Steinheil ™ Real HD Cam kristal cam
● Ekran kırılmasına, düşmelere, çizilmelere veya darbelere karşı kırılmaz koruma
● Oleofobik kaplama lekeleri ve parmak izlerini önler
● Kristal netlik, ekranın keskinliğini korur
/
● 9H sertlik derecesine sahip temperli cam dayanıklılığıiPhone 15 Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen GLAS.tR EZ Fit FC (2 Adet) Black - Spigen
iPhone 15 Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen GLAS.tR EZ Fit FC (2 Adet) Black ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
● Ekranınız içi Tam Koruma
● 2 Adet ekran koruyucu içerir
● En kaliteli Spigen® Steinheil Real HD Cam kristal cam
● Kavisli kenarlar kırpıntıları ve keskin kenarları önler
● Oleofobik kaplama lekeleri ve parmak izlerini önler
● Kristal netlik, ekranın keskinliğini korur
● Zahmetsiz uygulama için yenilikçi, kendiliğinden hizalanan kurulum kiti içerir
● Ekran kırılmasına, düşmelere, çizilmelere veya darbelere karşı kırılmaz koruma
/
En kaliteli Spigen® Steinheil ™ Real HD Cam kristal camiPhone 15 Cam Ekran Koruyucu, Spigen Kolay Kurulum Alignmaster Full Cover (2 Adet) - Spigen
iPhone 15 Cam Ekran Koruyucu, Spigen Kolay Kurulum Alignmaster Full Cover (2 Adet) ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
Ekran kırılmasına, düşmelere, çizilmelere veya darbelere karşı kırılmaz koruma
Kavisli kenarlar kırpıntıları ve keskin kenarları önler
Oleofobik kaplama lekeleri ve parmak izlerini önler
Kristal netlik, ekranın keskinliğini korur Günlük çiziklerden korumak için dayanıklı 9H temperli
Camdan yapılmıştır Yenilikçi üstten kesme, daha güçlü yapışma ve daha uzun süre dayanma gücü sağlar
Sıfır kalıntı ile kolay kabarcıksız kurulum ve sökme
Kılıf dostu uyum, tüm Spigen kılıflarıyla uyumludur
(Özellik farkları var. Mantık bu kadar.)
Alınır ve korur da,spigen gayet başarılı markadır. 14 pro için almıştım,sağlam ama dikkatli takAnladım teşekküre ederim, ancak anladığım kadar en mantıklı olan 2 ci yani pahalı olanı almak sanırım. Fiyat farkı da çok yok en kapsamlı o geldi.
Anladım dostum teşekkürler ancak doğru anladığım kadar en kapsalım ürün bu sanırımAlınır ve korur da,spigen gayet başarılı markadır. 14 pro için almıştım,sağlam ama dikkatli takUfak paralar değil sonuçta
Öyle gözüküyor kankam,ben de öyle anladım. Al değer zaten. Güle güle kullan inşallah. Spigen candır.Anladım dostum teşekkürler ancak doğru anladığım kadar en kapsalım ürün bu sanırım
.
iPhone 15 Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen GLAS.tR EZ Fit FC (2 Adet) Black - Spigen
iPhone 15 Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen GLAS.tR EZ Fit FC (2 Adet) Black ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
Doğru muyum?
Ancak sanırım dün %30 indirim vardı bugün gözükmüyor, ben mi yanlış hatırlıyom acaba yoksa indirim kalkmış mıÖyle gözüküyor kankam,ben de öyle anladım. Al değer zaten. Güle güle kullan inşallah. Spigen candır.
Yok aynı fiyattı. Sen 599 TL olanla karıştırdın muhtemelen.Ancak sanırım dün %30 indirim vardı bugün gözükmüyor, ben mi yanlış hatırlıyom acaba yoksa indirim kalkmış mı
Yok fiyatın altında %30 indirim kuponu mu ne falan yazıyordu sanırım bi sorayım spigeneYok aynı fiyattı. Sen 599 TL olanla karıştırdın muhtemelen.
Bak istersen,ben de yoktu gördüğüm kadarıylaYok fiyatın altında %30 indirim kuponu mu ne falan yazıyordu sanırım bi sorayım spigene