lwoins
Decapat
Ama batarya konusunda 14 daha iyi.
Hocam 15 Plus 125 GB mı 14 Plus 256 mı peki GB yüksek oldugu için 14 Plus taraftarıyım.
Batarya konusunda iyi ama 1 yıl daha güncelleme almak daha mantıklı.
Ama batarya konusunda 14 daha iyi.
Hocam 15 Plus 125 GB mı 14 Plus 256 mı peki GB yüksek oldugu için 14 Plus taraftarıyım.
14 Pro ve 15 arasında kesinlikle 14 Pro derdim.15 A16 kullanıyor 14 Plus A15 kullanıyor. 14 Pro olarak anlamış olabilir misiniz?
Kesinlikle.14 Pro ve 15 arasında kesinlikle 14 Pro derdim.
bakalım 14 plus aldım inş pişman olmamBatarya konusunda iyi ama 1 yıl daha güncelleme almak daha mantıklı.
hocam oppo reno 5 lite kullanıyorum kamera farkını hisseder miyim14 Plus diye bir telefon yok özünde. O cihaz sadece fazladan 2GB RAM ile gelen bir iPhone 13 Plus özünde. Hak ettiği isim bu. Soruyu değiştirelim 13 Plus mı 15 mi? Tabii ki de 15. Neden?
iPhone 15'te olan 14 Plus'ta olmayan özellikler:
-48MP ana kamera ( 14 Plus'ta 12MP) Ciddi fark.
-2 kata kadar yazılımsal olarak kayıpsız zoom
-Dinamik ada. Ciddi fark.
-Güneş ışığı altında çok daha parlak ekran. Ciddi fark.
-Daha yeni işlemci
-Type C
Bence konu kapandı ama 14 Plus'ın da artısı sadece daha uzun bir pil ömrü olacaktır. Tabii ki ekranı büyük bir de. Depolamayı da dert etme iCloud Plus abonesi olursun yetmezse böylece anında o dertten de kurtulursun. Yalnız ben sana ikisini de önermeyeceğim. 15 Plus demişsin onu da önermiyorum o paralara iPhone tarafında çok daha farklı alternatifler var. 3 tane önerim olacak:
1- Sıfır yurt dışı olarak 16 Pro ya da 16 Pro Max almanı şiddetle öneriyorum. Gerçek bir iPhone deneyimi yaşarsın. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini de açıklarım.
2- Yok illa TR cihazı olsun dersen 2. el olarak 15 Pro alabilirsin. Ya da param cebimde kalsın dersen 14 Pro veya 14 Pro Max de bakabilirsin. 14 Pro serisi, aklına gelebilecek her yönden düz 15 ve 15 Plus'tan iyi cihazlardır. 15 Pro zaten her yönden düz 16'dan bile iyi cihaz.
3- 2. ele de okey olmaz illa sıfır ve TR cihazı istiyorum diyorsan ve 15 Plus almayı düşündüğüne göre neredeyse düz 16'ya yetecek paran var demektir. Düz 16 almalısın gerçekten batarya ve büyük ekran sevdasını bırakırsan düz 15 ile düz 16 arasında da önemli farklar var çok daha uzun ömürlü olacak düz 16, düz 15'lere göre.
Mantıklıdan mantıksıza: 1>2>3
Bakalım 14 Plus aldım inşallah pişman olmam.
çok teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam. Pişman olmazsınız.
ben hakkımı 14 plusdan yana kullandım15 ile 14 Plus büyüklük ve batarya harici aynı cihazlar. Daha güncel olduğundan iPhone 15.
14 pro fıyat farkı cok fazlaİkisi arasında 15.
14 Pro ile 15 arasında kalsaydın 14 pro önerirdim.
Çağ atlarsın.bakalım 14 plus aldım inş pişman olmam
hocam oppo reno 5 lite kullanıyorum kamera farkını hisseder miyim
çok teşekkürler inş hocamÇağ atlarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.