miwu
Nanopat
S8+ çıkalı 10 sene olmadı. S24 daha iyi.
Yanlış belirtmişim kusura bakmayın, yani bu S24 dışında kullandığım tek telefon o demek istedim.
S8+ çıkalı 10 sene olmadı. S24 daha iyi.
Kullananlar exynos ile alakasi yok diyorlar, bence samsung plusa bile exynos koyduysa vardir bir bildigi ya da satis politikasi.24 almanın bir mantığı kalmıyor o zaman neden böyle bir karar almışlar acaba
Dostlar selamlar telefonumu değiştirmek için forumda konu açmıştım fakat biraz daha idare edip daha iyi bir telefon almaya karar verdim, aklımda iki telefon var iPhone 15 ve S24 oyun oynayan birisi değilim benim için uzun ömürlü olması, kamerası, arayüzü ve ekran kalitesi önemli bu iki telefondan hangisini önerirsiniz veya bu bütçe de önerdiğiniz başka bir telefon var mı?
Benim fikrim ise iPhone 15 için uzun ömürlü daha stabil ama oyun için degilse kamera için Galaxy S24 6.2 inc 4000 mAh yeterli 1 gün rahatlıkla cikarabilirsin bu arada 7 yıl güncelleme destegi verecek.Samsung S24 daha hızlı, ve güçlü.(Kendi fikrim)
Benim fikrim ise iPhone 15 için uzun ömürlü daha stabil ama oyun için degilse kamera için Galaxy S24 6.2 inc 4000 mAh yeterli 1 gün rahatlıkla cikarabilirsin bu arada 7 yıl güncelleme destegi verecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.