iPhone 15'in ekranındaki iz garantiye girer mi?

Lariah

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Z270F İ5 7600K GTX 1050Ti 4GB
Geçen yıl temmuz ayında Teknosa'dan aldığım iPhone 15'in ekranında iz var. Dinamik Ada'ya paralel gelecek şekilde blurlu çizgi var ve düşük parlaklıklarda belli oluyor. Bu durumu bu çizgiyi telefonu aldıktan 3 ay sonra fark ettim fakat umursamamaya çalıştım. Ekranın kenarlarındaki siyahlıklara anlam veremiyorum. LCD test uygulamasında düz renklerle test ettiğimde herhangi bir problem yok. Bu garanti kapsamındaki bir sorun mu? Garantinin bitmesine 8 ay kaldı. Cihaza değişim yaparlar mı?
Not: Telefonu çok titiz kullandım ve sert bir şekilde hiç düşürmedim.

Dosya Ekleri

• ekran 1.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 26
  • ekran 2.jpeg
    116,8 KB · Görüntüleme: 27
Garantiye girer normalde OLED yanığı olarak adlandırabilirim ona benziyor.

Beyaz ekran aç eğer ki ekranda silik gibi yazılar varsa oled yanığıdır

Yüklediğim resimdeki detayları sizde farkettiniz dimi ? ekranı sök tak yapıp geri göndermelerini istemiyorum.

Yüklediğim resimdeki detayları sizde farkettiniz dimi ? ekranı sök tak yapıp geri göndermelerini istemiyorum.
Eğer öyle bir dürüm olursa beyaz bir resim açın anlarsınız ama iadeye kabul etmeye bilirler kullanıcı hatası diye

beyaz ekranda söylediğiniz şeyler yok. bazen şarj göstergesi , bazen bir uygulama logosu gibi şeyler geçici süreliğine ekranda duruyor ve sonrasında kayboluyor
Eğer öyle bir dürüm olursa beyaz bir resim açın anlarsınız ama iadeye kabul etmeye bilirler kullanıcı hatası diye

beyaz ekranda söylediğiniz şeyler yok. bazen şarj göstergesi , bazen bir uygulama logosu gibi şeyler geçici süreliğine ekranda duruyor ve sonrasında kayboluyor
Geçiçi ise oled yanığı değildir ama bence ios 26 günceleyin öyle deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…