iPhone 16 alınır mı?

Hocam zaten cevabı kendiniz vermişsiniz. Sadece iPhone istiyorum demişsin. 15 eski nesil en güncel seri olsun demişsin. Bütçemi aşmasın demişsin. Diğer önerilerede 16da kararlıyım demişsin. Zaten kararı vermişsin sadece burada verdiğin karar hakkında fikir belirtilme konusu olmuş bu. Geriye bir 16 Plus bir de 16 kalıyor. Bunlarda batarya ve ekran boyu dışında farksız. Hızlı şarj farkı 25W 30W onu önemsemeyin. Aynılar bildiğin. Eğer 16'nın batarya 1 gününüzü çıkarabilecekse 16 çıkarmayacaksa 16 Plus alacaksınız.

Öncelikle merhaba, başlamadan şunu söylemeliyim ki kesinlikle Samsung, Xiaomi vb. markalar tercih etmeyeceğim. iPhone almak istiyorum, aklımda şu an 16 var. 16 Plus veya Pro modelini tercih edemem çünkü bütçemi biraz geçiyor. Maksimum 70-75bin TL bandında 16'ya rakip olarak önerebileceğiniz modeller var mı? 16 hem yeni nesil hem de gözüme çok güzel geldiği için almak istiyorum. Önerilerinize açığım.

Not: 256 GB model önermeniz daha iyi olacaktır. 128 GB yetmiyor.

15 Pro al.

Arkadaşlar sanırım 15 Pro alacağım gibi, konuyu tekrar tekrar okudum ve ikna oldum sanırım. Nereden almalıyım? Hiç bir yerde bulamadım sıfırını. Gidip elden teslim almak istiyorum. Sipariş mi vermeliyim?

Arkadaşlar sanırım 15 Pro alacağım gibi, konuyu tekrar tekrar okudum ve ikna oldum sanırım. Nereden almalıyım? Hiç bir yerde bulamadım sıfırını. Gidip elden teslim almak istiyorum. Sipariş mi vermeliyim?
Telefonculara sor. Güvenlik bandrolunun açılmamış olduğundan emin ol telefonun. Telefoncu dediğim böyle Kuzenler İletişim gibi yerlerden bahsediyorum. Turkcell gibi yerlerden sıfırını bulamazsın. Piyasası da 70 bin TL bu arada.

Telefonculara sor. Güvenlik bandrolunun açılmamış olduğundan emin ol telefonun. Telefoncu dediğim böyle Kuzenler İletişim gibi yerlerden bahsediyorum. Turkcell gibi yerlerden sıfırını bulamazsın. Piyasası da 70 bin TL bu arada.
Peki bataryası tatmin eder mi? Kamera konusuna değinmiyorum bile çünkü kulvarında bence daha iyisi yok. Pil ömrü nasıldır? Günlük kullanım için yeter mi?

Peki bataryası tatmin eder mi? Kamera konusuna değinmiyorum bile çünkü kulvarında bence daha iyisi yok. Pil ömrü nasıldır? Günlük kullanım için yeter mi?
Bizzat kullandım mavi titanyum rengini. Nakit ihtiyacı dolayı sattım. Bataryası normal kullanımda iyi gidiyor fakat Video çekerken ve Görüntülü arama yaparken çok hızlı şarjı bitiyordu. Onun dışında kamerasında biraz grimsilik fark ettim ben. Telefonun kamera tonlamasını beğenmemiştim. Şarjı 50 dakikada doluyordu onu da ekleyeyim.

Bizzat kullandım mavi titanyum rengini. Nakit ihtiyacı dolayı sattım. Bataryası normal kullanımda iyi gidiyor fakat Video çekerken ve Görüntülü arama yaparken çok hızlı şarjı bitiyordu. Onun dışında kamerasında biraz grimsilik fark ettim ben. Telefonun kamera tonlamasını beğenmemiştim. Şarjı 50 dakikada doluyordu onu da ekleyeyim.
iPhone 16'nın kamerasındaki kronik hatalar cidden biraz ürpertmedi değil. Bir telefona o kadar para vereceğim ve kamerası toz tutacak. Yok daha neler! Uğraş dur. Hem 15 Pro'nun 120Hz ekrana sahip olması da bir yerde gerçekten güzellik sağlıyor. Ayrıca USB-3 desteği de güzelmiş.

Yeni konular

Geri
Yukarı