iPhone 16 alınır mı?

Siz bilirsiniz hocam. Pro modellere bakmaniz daha iyi olabilir. Ancak zaten anneniz 60Hz'den gececek ve tahminimce 120Hz kullanmamistir. Veya kullansada cok onemsemez. Bu durumda 16 alinabilir duruyor.

Evet dediğiniz gibi 120 Hz kullanmadı o yüzden farkını anlamayacaktır.

Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı?

Hocam 20 gün önce 16 aldım sorularınız var ise tek tek yanıtlayabilirim. Annelerimiz her şeyin en iyisine layık iyi annelere sahip son nesiliz…

Evet Samsung'a gecmek zor olabilir diye düşünüyorum. Daha öncesinde her zaman iPhone kullandı yıllardır.

Samsung'u önermem iOS alışmış birisine 16 güzel cihazdır üzmez ama 13, 14'te fiyat performans açısından bir tık daha iyi ama cihazlarin hicbiri üzmez.

Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı?
Düz iphonelar gereksiz pahalı 13 pro fazlasıyla iş görecektir fiyat olarak aşağı yukarı düz 16 civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…