güncelleme desteği yakında kesilecek ama hala alıyolarGecen hafta bu telefona 2 yıllık kasko yaptıranı gördüm gerçekten hayretler içerisindeyim.
güncelleme desteği yakında kesilecek ama hala alıyolarGecen hafta bu telefona 2 yıllık kasko yaptıranı gördüm gerçekten hayretler içerisindeyim.
Döviz böyle giderse çok da artış olmaz ben düz 16'nın başlangıç depolama versiyonun 60k olacağını tahmin ediyorum. Ama eylül'e kadar döviz yerinde sayarsa. Bu arada neden düz model almak istiyorsunuz? 2. el 14 Pro veya yurt dışı 15 Pro'ya da 15 Pro Max düşünmez misin? Yurt dışı kullanımı anlatırım istersen.
14 Pro düşünebilirim arkadaşımda var çok şık ve seri bir telefon ama 2. el 14 Pro yerine sıfır 15 mantıklı değil mi mesela 15'in kamerası ile 14 Pro'nun arasında çok fark var mı ben 120 Hz haricinde çok büyük bir fark göremedim 2. el de piline, içinin açılıp açılmadiğına güvenemiyorum.
Telefoto olmaması da 15'te büyük eksiklik.
Telefoto lensin iPhone 15'te 2X olarak eklendiğini biliyorum, ancak bu lens 14 Pro'daki telefoto lensle kıyaslanamaz.
16'nın fiyatı abartmazlar o zaman inşallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.