iPhone 16 çıkınca 15 serisi fiyatı düşer mi?

Döviz böyle giderse çok da artış olmaz ben düz 16'nın başlangıç depolama versiyonun 60K olacağını tahmin ediyorum. Ama eylül'e kadar döviz yerinde sayarsa. Bu arada neden düz model almak istiyorsunuz? 2. el 14 Pro veya yurt dışı 15 Pro ya da 15 Pro Max düşünmez misin? Yurt dışı kullanımı anlatırım istersen.

14 Pro düşünebilirim arkadaşımda var çok şık ve seri bir telefon ama 2. el 14 Pro yerine sıfır 15 mantıklı değil mi mesela 15'in kamerası ile 14 Pro'nun arasında çok fark var mı ben 120 Hz haricinde çok büyük bir fark göremedim 2. el de piline, içinin açılıp açılmadiğına güvenemiyorum.

Hemen kıyaslayalım iki cihazı 15'in 14 Pro'ya üstünlüğü yok zaten. Tek artısı 15'in Type C.
14 Pro'da olan 15'te olmayan özellikler:
-Telefoto kamera
-ProRaw fotoğraf çekebilme
-ProRes video çekebilme
-Makro çekim
-Lidar sensörü
-Gece modunda portre çekimi
Kamerada artıları bunlar. RAW fotoğraf ve Res video olayı bambaşka bir şey. Telefoto olmaması da 15'te büyük eksiklik. 2. el alırken yanında ufak laptop götür, 3U Tools programı ile cihazı Exper'e sok hocam. O uygulama ile anlarsın her şeyi. Zaten 14 Pro, daha geçen seneye kadar satışı olan cihazdı. iPhone 6-7 gibi yıllarca milletin arka cebinde elden ele gezmedi.

Telefoto lensin iPhone 15'te 2X olarak eklendiğini biliyorum, ancak bu lens 14 Pro'daki telefoto lensle kıyaslanamaz.

Yani bir telefoto kamera olmadığı için yok dedim. Eklendiğini ben de biliyorum ama telefoto kamera kadar başarılı değil dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…