IPhone 16 en doğru nasıl şarj edilmeli?

Groj

Picopat
iPhone 16 en doğru nasıl şarj edilmeli? Pil sağlığı için.

Hocam iPhone için en sağlıklısı %20 altına düşmeden şarja takmayın. %80 üstü olmadan ise şarjdan çekmeyin. Onun dışında pil tüketimi hızlıca düşüyor.

Telefonu %80'lere kadar şarj edip %20'lere gelince şarja takmayı çok öneriyorlardı önceden. Öyle aklımda kalmış bir araştırın derim yine de.

Şarj tam doldurulmamalı ve tam da sonuna kadar kullanılmamalı diye biliyorum.

Telefona 60-70K verip "aman pil sağlığım %1 düştü" falan gibi triplere girmek saçmalıktan başka bir şey değil. Şarj bitince takılır, dolunca çekilir. Dünyadaki tüm yöntemleri de deneseniz pil sağlığınız zamanı geldikçe düşecek. Gün içinde 3-4 kere şarj bitirmiyorsanız "nasıl şarj etmeliyim" diye endişelenmenize gerek yok. Öte yandan pil sağlığı çok düştüğünde de 4-5K verip yeni bir pil taktırırsınız. Telefona 60K veren 4K da verir

Size katiliyorum bu pile takılmak 20 80 kullanmak falan tamamen cingeneliktir 17 pro kullaniyorum daha oncede cok pahali telefonlar kullandim yeri geliyordu 0 dan 100 e sarjda pubg oynuyordum maliniz sizden kiymetli degil pili eskiyince degistirirsin teslamda bile 20 80 kurali yapmiyoum 5 de sarja takiyorum 100 de cikariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…