iPhone 16 ön siparişle alınmalı mı?

Ben de iPhone 16 Pro Max'i ön siparişle almak istiyorum. Mağazalarda 20 Eylül'de satışa sunulacakmış. Ön sipariş verdiğimde telefonun 20 Eylül'den önce elime geçer mi? Tahmini teslimat süresi hakkında bilginiz var mı?

Ben de iPhone 16 Pro Max'i ön siparişle almak istiyorum. Mağazalarda 20 Eylül'de satışa sunulacakmış. Ön sipariş verdiğimde telefonun 20 Eylül'den önce elime geçer mi? Tahmini teslimat süresi hakkında bilginiz var mı?
Geçen sene 1 ayı falan bulmuş geçti diyenler var ama ben 16'da dağıtımların yurtdışıyla aynı anda başlayacağını okudum yani bence bi hafta on gün içerisinde elime geçer diye düşünüyorum.

Daha fazla bilgisi olanlar aydınlatırsa seviniriz.

Selamlar,

Bir süredir telefon değiştirmeyi düşünüyorum 15 Pro düşünüyordum ama konu açtığımda beklememi söylediler, yorumların çoğunda. Velhasıl 2 ay bekledim 16 tanıtıldı, şu anda sorum ön sipariş ile iPhone satın almak mantıklı mı, ileride fiyatta bir düşüş olur mu?

İlk defa Apple sitesinden sıfır cihaz alacağım, o yüzden konuya hakim değilim nasıl bir fiyat değişim süreci oluyor?
Eğer takas ile alacaksan hepsiburada'ya göz atmanı öneririm güzel fiyat teklif ediyorlar.

16 Pro ön sipariş verdim ayın 13'ünde. Hayırlısı bakalım, inşallah pişman olmayız.

Teslimat süresi gerçekten biraz uzun geldi umarım o tarihten önce gönderirler 5-6 hafta yazıyor. 😄

16 Pro ön sipariş verdim ayın 13'ünde. Hayırlısı bakalım, inşallah pişman olmayız.

Teslimat süresi gerçekten biraz uzun geldi umarım o tarihten önce gönderirler 5-6 hafta yazıyor. 😄

Bende sipariş verdim hayırlısı pişman etmez o kadar para verdim 16 Pro kaç yıl götürür acaba iyi bitşeydir inşallah CC.

Hepsiburada teslim tarihi doğru mudur arkadaşlar ben ön siparişle Apple'ın kendisinden satın alıyorum ve hepsiburada 1 ay erken getiriyor? Bi yanlışlık mı var yoksa doğru mu bu durum?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-16-06-17-08-631_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    Screenshot_2024-09-16-06-17-08-631_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 39

Yeni konular

Geri
Yukarı