iPhone 16 Plus alınabilir mi?

• Konuyu başlatan Groj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 107
1762085066898.jpeg

Bütçeyi de yazsaydınız keşke, yurt dışı olarak mı alacaksınız TR mi? Alınabiliyorsa bütçe uygunsa düz iPhone 17 alın derim. 3 haftadır kullanıyorum, memnunum.

Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak. TR üzerinden alacağım. 17 alamam beni aşar.

Alınmaz düz 17 al.

Çok aşar beni fiyat bakımından.

Hocam neden iPhone 16 Plus alma ihtiyacı duyuyorsun ki? Tabii bana kalmaz ne kullanacağın ama çok gereksiz harcamalar bunlar bence.

iPhone alınmaz anlamında mı yoksa Plus modeli için mi söylediniz?

Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak.

Bütçe olmadığı için en ekonomik şekilde yorum yapacağım.
Yurt dışı cihaz alıp yanına da 5-7k civarı ucuz bir TR cihazı alıp kapalı olduğu 4 ay çift cihaz kullanabilirsiniz.

Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak. Maalesef bu şekilde yapamam.

Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak. TR üzerinden alacağım. 17 alamam beni aşar.

Yani bunu söylemek en sevmediğim şeylerden biri ama 69k bütçe varsa bunu 7-8 bin lira arttırıp TR 17 alınabilir. 16 Plus para verilecek hele 70bin verilecek bir telefon değil. TR model alma isteğinizi de anlıyorum baş ağrımaz ancak o bütçeyle 17 Pro Max yurt dışı alınabiliyor. Karar sizin, yine de net şekilde 16plus önermiyorum.

Çok aşar beni fiyat bakımından.

iPhone alınmaz anlamında mı yoksa Plus modeli için mi söylediniz?

Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak.

Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak. Maalesef bu şekilde yapamam.
Yaklaşık 7-8 bin TL çıkacaksın bekle 17 al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı