@aktecha biraz daha iyi ekran daha iyi ve üçüncü kameradan 16 Pro'yu seçin. 17 hem daha pahalı 16 Pro'dan. Aralarında doğru düzgün farkda yok daha uygun olanı alın.
Çağ atlaman normal. Ama yurt dışı iPhone almak yerine TR cihazı Android bir cihaz ya da server kayıtlı 16 Pro'dan bile daha iyi kameraya sahip Android cihaz almak istemez misiniz?
Çağ atlaman normal. Ama yurt dışı iPhone almak yerine TR cihazı Android bir cihaz ya da server kayıtlı 16 Pro'dan bile daha iyi kameraya sahip Android cihaz almak istemez misiniz?
Kullandığınız cihaz nedir? Eski giriş segment cihaz kullanıp mideniz bulanabilinir
Yıllardır bende Android kullanıyorum ama asla giriş segment kullanmadım. Orta ve amiral gemisi segment Android'ler çok iyi seviyede şu an.
Yurt dışı cihaz almak yasaların değişme orasılığı olduğundan bana pek mantıklı gelmiyor şu anki telefonunuzu bilmiyorum fakat o fiyata S25 almak daha mantıklı geliyor bana.
Yurt dışı cihaz almak yasaların değişme orasılığı olduğundan bana pek mantıklı gelmiyor şu anki telefonunuzu bilmiyorum fakat o fiyata S25 almak daha mantıklı geliyor bana.