iPhone 16 Pro hangi adaptörle şarj edilmeli?

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, 1 hafta önce almış olduğum 20 wattlık adaptörün çakma olduğunu öğrendim ve bu yüzden yeni bir adaptör almak istiyordum. Fakat elimde MacBook'un içerisinden çıkan 30 Watt'lık şarj adaptörü var, telefonu bununla şarj etsem uzun vadede batarya sağlığına olumsuz bir etkisi olur mu bunu merak ediyorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İyi sosyaller.

Selamlar, 1 hafta önce almış olduğum 20 wattlık adaptörün çakma olduğunu öğrendim ve bu yüzden yeni bir adaptör almak istiyordum. Fakat elimde MacBook'un içerisinden çıkan 30 Watt'lık şarj adaptörü var, telefonu bununla şarj etsem uzun vadede batarya sağlığına olumsuz bir etkisi olur mu bunu merak ediyorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İyi sosyaller.

Sorun olmaz 87 wattlık MacBook adaptörü ile çoğu cihazımı şarj ediyordum.

Hiçbir sorun olmaz. Şahsen ben MacBook ve iPhone için Spigen 45W çift çıkışlı adaptörü kullanıyorum. Büyük kolaylık sağlıyor çift çıkış olması tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı