Bu fotoğrafta ki kadar sarımtırak değil rengi, ışık ortamında farklılık gösteriyor bence. Mağaza incelediğimde sanki goldmuş havası verdi bana. Şahsen natural titanyum daha hoş ve güzel.
13 Eylül de ön siparişler açıldığında verdim ama teslimat tarihi 21 Ekim olarak gösterdi hala bekliyorum iki hafta kaldı.
Bu arada emin misiniz böyle bir renk olduğundan? Pembe gibi bir şey hiç görmedim çünkü.
Bizzat deneyimlemiş biri olarak cihaz pembeye çalan bir bakır rengi var. Arkası bildiğin pembe, yanları bakırımsı ama pembe.
Rose Gold gibi ama sarıya çalıyor.
Kesinlikle siyah olarak devam edeceğim ben. Çok kötü renk olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2326011
Eki Görüntüle 2326012
Şu görseller sızdığında çıldırmıştım adeta. Fakat yalan çıktı. Telefon rengi aşağıdaki gibi pudra pembesi.
Eki Görüntüle 2326013
Eki Görüntüle 2326014
Eki Görüntüle 2326015
Hocam niye dediniz şimdi sipariş verdim pişman olmam inşallah natürel titanyum iPhone 15 Pro Max'e çok benziyor diye almadım siyah ile çöl titanyum arasında kalmıştım.
Hocam almadan önce bir mağazada eline alıp bakmanı öneririm.Apple iade yapabileceğimi söyledi, siyaha geçeyim mi?
Çöl titanyumu videolarda pembe gibi duruyor bu yüzden kafam karıştı.Hocam almadan önce bir mağazada eline alıp bakmanı öneririm.
Yani bende sonradan acaba natürel titanyummu alsaydım diye düşündüm ancak o şekilde de 15 Pro Max'e çok benzer diye fikrimi değiştirdim. Bence hoş bir renk ki zaten kılıfla kullanacaksınızdır, o yüzden o kadar kafaya takmaya gerek yok. Eğer içinize sinmezse 14 gün içinde iade etme hakkınız var, biraz kullanırsınız sonra iade eder başka renk alırsınız ama o kadarına gerek yok bence.Çöl titanyumu videolarda pembe gibi duruyor bu yüzden kafam karıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.