Lens koruyucu önerilerinizi bekliyorum, fakat bazı insanlar ileride kamera odağını bozduğunu söylüyor, böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Yanıtın için çok teşekkür ederim, bende safirden yapıldığını duymuştum fakat bu kadar dayanıklı olduğunu bilmiyordum, teşekkür ederim tekrardan.Lens koruyucular ister istemez kamera kalitesini düşerecektir. Ve kamera koruyucu takmanızın pek bir mantığı yok zaten iPhone kamera lenslerinde safir camdan yapılır. Safir camın mohs sertlik skalasında 9. derecede bulunur bu nedenle safir camı çizmek için mohs sertlik skalasında 10. derecede bulunan sadece elmastır bu neden siz iPhone camını çizmek istediğinizde elmas dışında başka bir şeyle çizemezsiniz. Kırılma konusunda ise oldukça dayanıklıdır ki zaten ekstra olarak takacağınız lens koruyucu safir cam olmayacağından koruma sağlayamayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.