iPhone 16 Pro Max için kılıf önerisi

FahriEfe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iPhone 16 Pro Max için kılıf bakıyorum ve iyi bir kılıf almak istiyorum. Pitaka ile Benks arasında kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, seçtiğim modeller arasında çok kaldım. Dış yüzeyi oleofobik ve hidrofobik olması, kamera ve ekran çerçeve yüksekliği benim için önemli. Görünüş olarak ikisini de beğeniyorum ondan yana sorun yok. Veya önerebileceğiniz başka kılıflar da varsa söyleyebilirsiniz. Bu arada ekran koruyucuyu da Benks'in safir coating modeli var onu düşünüyorum. O modelin bir de ultra ince modeli var sizce hangisini almalıyım? Veya başka model mi almalıyım?

Benks Prestige
Pitaka Moonrise
Benks Ekran Koruyucu
Benks İnce Ekran Koruyucu

Spigen marka bakabilirsiniz çok pahalı bunlar bence. Bir de Gürgençler mağazalarında da bulunuyor uygun fiyatlı kılıflar. İşinizi her türlü görür.

Ben de 16 PM sahibiyim şimdilik ve Spigen ve Gürgençlerden aldım kılıf ve korumaları.

Spigen marka bakabilirsiniz çok pahalı bunlar bence. Bir de Gürgençler mağazalarında da bulunuyor uygun fiyatlı kılıflar. İşinizi her türlü görür.

Ben de 16 pm sahibiyim şimdilik ve Spigen ve Gürgençler'den aldım kılıf ve korumaları.

Anladım hocam teşekkürler. Bunlar dışında zaten geriye Spigen kalıyor direkt ondan alırım. Fakat istediğim özellikler benks de varsa o modeli alacağım.

Yeni konular

Geri
Yukarı