iPhone 16 Pro vs Samsung S25 Ultra

Hocam genelde Apple uygulamaları üzerinden çalıştığım için bir bilgim yok ama yarın gün içinde araştırabilirim.

Hocam genelde Apple uygulamaları üzerinden çalıştığım için bir bilgim yok ama yarın gün içinde araştırabilirim.

Yok hocam hiç zahmet etmeyin dediğim yöntem çalışıyor vakit alsa da ilginiz için teşekkür ederim.

IPhone'nin gereksiz pahalılığına karşılık daha iyi özellikler vermesinden ve daha uygun olmasından dolayı S25 Ultra tercihimdir.

IPhone'nin gereksiz pahalılığına karşılık daha iyi özellikler vermesinden ve daha uygun olmasından dolayı S25 Ultra tercihimdir.

Türkiye için fiyatta haklısın benim burada da Pro Max ile arasında 4 bin var ancak ben Pro alacağım için alırsam eğer iPhone 3-4 bin lira kadar daha ucuza gelecek benim için.

Merhaba dostum, bende 15 Pro kullanıcısıyım, S25 Ultraya geçmeyi düşünüyorum. 2 haftadır araştırmalarım devam etmekte. Bu IOS'un sağladığı işletim sistemi bence halen en stabili. Ama One UI 7 ile birlikte Android de gerçekten bu seviyelerin çok yakınında. Zaten işlemci olarak da 16 Pro'dan daha önde bir cihaz. Apple'ın bu premium görünümünden vazgeçebilsem hemen alacağım Samsung'u. Bu kaliteyi sağlayan da yazılımı işte. İnan burada bende cevapsız bırakacağım bu soruyu. İki cihazdan birini alsan kimse neden neden aldın diyemez..

Apple'ın insanları enayi yerine koyması sinirimi bozduğundan aslında başka marka arayışına girdim. Dediğiniz gibi Apple çok stabil ama bunu kapalı olmasına borçlu bence. 4-5 yıl önceki Android bile bu günkü IOS'tan daha fazla oynama serbestliğine sahipti hatırladığım kadarıyla. Ancak bu da türlü anlık takılmalar ve kasmaların ihtimalini arttırıyor bence bu fikirlerin hepsi bencesi tabii ki. 4 senem IOS'ta geçti zaten babama hediye etmesem 16 Pro sahibiydim. Arada birkaç hata ve birkaç sefer boşta ısınması hariç hiç sorun yaşamadım. Severek almıştım ama şimdi S25'e bakınca adamlar bu özellikleri sunabiliyorken Apple niye basit bir butonla yetindi diye düşünüp salak gibi hissediyorum çünkü benim için 15 Pro'dan bir farkı yok cihazın. 14 Pro'dan geçtim 16 Pro'ya geçmemin sebebi pilin 86 olması ve natural titanyum rengine acayip yükselmemdi. Bir karar vermem gerekiyor bende cidden kararsız kaldım bu konuda. Siz neden 15 Pro cihazını değişme niyetindesiniz özel değilse sorabilir miyim nedenini. Tekrar belirteyim yukarıda söylediklerim herhangi bir taraflı söylem içermiyor öyle olsa Apple alıp keyfime bakardım ya da samsungçu olsam son kullandığım Samsung S5 olmazdı.

Dostum sebeplerini söyleyeyim neden 15 Pro'dan geçmek istediğimin;

1- 6 senedir iPhone kullanıyorum bir değişiklik olsun istiyorum.

2- Android'de APK atabilme gibi bir fırsatımız var uygulama, dosya vs.

3- Galaxy AI translate, nesne silme gibi meselelere çok özendim.

4- Daha büyük bir ekran daha iyi bir batarya istiyorum.

5- Daha seri bir işlemcisi var.

6- S Pen bazı noktalarda yardımcı olabilir.

7- IPhone'da özellikle ön kamerada fotoğrafı çektikten sonra yapay zekanın aşırı derecede iyileştirme amacıyla keskinlik verip fotoğrafı bozmasını hiç sevmiyorum. Samsung da bu çok daha az ölçüde var.

8- Son olarak şöyle bir şey de düşündüm; 2025 yılında premium cihaz üretip, Pro olmayanlara halen 60Hz koyan Apple tarafından enayi yerine koyulmak istemiyorum.

Daha birçok sebebi var ama lafın gelişi bunları yazdım. Ama yine karar senin tabii. Ben bile bu sebeplere rağmen beklemedeyim detaylı inceliyorum.

Benim de çoğu yazdığınız şeye katıldığımı söyleyeyim hocam. Bende detaylı incelemedeyim en son da S25u ya canlı gözle bakacağım 16 Pro'ya hakimim zaten. Sizin içinde şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…