iPhone 17 almak için en doğru vakit ne zamandır?

Arkadaşlar şu anda iPhone SE 2 kullanıyorum ancak artık ömrünü doldurdu bence, birçok konuda eksik kalıyor. 17 almak istiyorum sizce fiyat açısından en uygun zaman nedir?

Yılbaşından sonra fiyatlar düşebilir ancak her şey yerinde sayarsa. Fiyatı belirleyen etmen dolar kuru. Doların da yıl sonunda 43-44 TL bandında olacağını merkez bankası tahmin ediyor. Bugünkü hâline göre 3 TL artmış olacak ve dolar 3 TL arttığında bugüne kadar Apple TR hep zam yaptı. 78.000 TL bence iyi fiyat, hem beklememiş olup hem de zam tehlikesine gerek yok. Yani zam gelmese bile 78'den en fazla 74.000-75.000 TL bandına geriler. Çünkü diğer e-ticaret sitelerinde de bu kadar düşüyor oransal olarak. Ama zam gelirse 82.000-83.000 TL olur en az. Ben şimdi almanız taraftarıyım, hem 3-4 ay beklememiş olursunuz hem de zam riski sizi ilgilendirmez. İndirim olursa da erken alıp kullandığınız aylara sayarsınız ne diyelim. SE 2 ile 3-4 ay daha vakit geçirmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…