iPhone 17 Pro inceleme

Isınma konusuna şöyle bir yorum yapmak istiyorum: Bu cihazlar fansız cihazlar olduğu için ve elimizde ısı üretmeden bu işleri yapacak bir teknoloji olmadığı için hepsi en azından şuanlık ısınacak. Eski cihazlar, hocamın da dediği gibi, bunu tek noktada tutuyor ve geç soğuyordu. Bu ve bu tip cihazlar ise gerek kullandığı soğutma teknolojisi, gerek iç mimarisi, gerek dış malzeme türü sebebiyle ısıyı kasaya dağıtıyor ve soğutmayı hızlandırıyor.

17 Pro bataryası ne durumda hocam? Aradan geçen zamandan sonra ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

%95 sınır seçeneği seçili hocam ve iOS 26.0.1 ile pilim daha iyi gidiyor diyebilirim 26.0'a göre. 7.30-8 saat arası ekran süresi alıyorum.

Konuya güncelleme getireyim. Şarj devri şu anda 22'yi buldu bende. Son sürümdeyim. Bundan 1 ay öncesine kadar günde 2 kez şarja girdiğim oluyordu yoğun kullandığımda. Şu anda yoğun da kullansam eve geldiğimde %25-%30 arası bir şarjla geliyorum. Yani 1 günü rahat çıkarır hâle geldi. %95 sınırda kullanıyorum. Konumdan tutun, klavye titreşimlerine, bütün servisler vs. açık durumda.

Son düzenleme:
Ben konum kapalı kullanıyorum ve arka plan uygulama yenile olayı da bazı uygulamalar dışında kapalı. Bir günü çıkarıyor. Devir sayım 18. Pil %80 90 arası dolunca çıkarıyorum ve 20 altına inmeye yakın takıyorum.

Hocam iOS 26.1 geldiğinde pil performansı daha bariz iyileşirse şarj sınırını 80'e çekeceğim yüksek ihtimalle. %20-%80 arasında kullanacağım.

Hocam iOS 26.1 geldiğinde pil performansı daha bariz iyileşirse şarj sınırını 80'e çekeceğim yüksek ihtimalle. %20-%80 arasında kullanacağım.
Ben onu ayarlamadım ya. Ayarlamak daha mı iyi?

Ben onu ayarlamadım ya. Ayarlamak daha mı iyi?
Elbette daha iyi. İyileştirilmiş pil şarjını kapatın ve şarj sınırını açın. Kendi ihtiyacınıza göre bir aralığı belirleyin hocam. Şu anlık sürümler hâlen çok iyi olmadığından %95 sınırda kullanıyorum ben. 95'e geldiğinde şarjı kesiyor.

Bu şekilde ayarladım doğru mu?

Bu şekilde ayarladım doğru mu?Eki Görüntüle 2588475

Hocam bunun doğrusu yok net olarak. Bende 95'e ayarlı siz 90'a ayarlamışsınız. İhtiyacınıza göre belirleyin. Normalde pil sağlığının daha uzun gitmesi ve devir sayısının az kalması için 20'de takıp 80'de almak en doğrusu dediğim gibi. 26.1 ile pil performansı daha iyileştiğinde ben o barı 80'e sabitleyeceğim, size de öneririm. Şu anlık size 90 yetecekse 90'da kalabilir, yetmez derseniz 95'e çekebilirsiniz.

90 yeterli şu an için. Teşekkür ederim bir deneyeyim bakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…