iPhone 17 Pro Max için kamera lensi gerekli mi?

Yusuf.1234e

Megapat
İyi günler, bir hafta içerisinde iPhone 17 pm alacağım, ayrıca orijinal Apple kılıfda alacağım turuncu olanından o kılıf kamera yı korur mu yoksa lens alınır mı?

Kılıf ve ekran koruyucu kullanıyorum ben sadece lens koruyucu kaliteyi çok bozmuyor diyen de var ama ekstra bi şey olacak kameranın önünde o da 2 güne daha kolay çizilip eskiyecek sürekli koruyucu lens mi alacağız. Bence gereksiz. Kamera lensleri çizilmez safir diyen de var redditte onun sadece ismi safir o kadar kaliteli değil diyen de. Adam akıllı sağlam bir kap aldın mı kamera değmez sürtmez oraya buraya. Düşünce de kırılmaz. Apple ınkileri bilmiyorum ama spigen, benks, uniq by better, buff kılıflar iyi

Lens koruyucu alacak olursan da
demek istediğim öyle bir telefon için gidip de trendyoldaki 250 tl lik lens koruyuculardan alma bana kalırsa yani. Yarın öbür gün çıkarıp atarsın. Benks marka falan bak en azından.

Şöyle yüksek kamera çıkıntılı olanları seviyorum ben

Son düzenleme:
Apple'ın kılıfları genelde düşmeye karşı pek koruyucu değiller, çizilmeye karşı dayanıklılar. Yani görmedim son serideki hâllerini ancak eski serilerde kamera çıkıntı vs. fazla olmuyordu. Lens önermiyorum, lensler yeterince sağlam oluyorlar zaten. Bence 3. parti bir kaliteli kılıf üreticisinden de tercih yapabilirsiniz dayanıklılık açısından daha sağlam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…