iPhone 240 günden sonra e SIM olur mu?

Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Yurt dışı iPhone 15 Pro almak istiyorum. Çift simli 120 gün 1. SIM yuvasını kullandıktan sonra diğer 120 gün de 2. SIM yuvasını kullanınca geriye 120 gün kalıyor. Bu kalan 120 gün içinde e SIM kullanabilir miyim? Çift simlerde bu e SIM olayı oluyor mu?

Öncelikle selamünaleyküm. Yurt dışı iPhone 15 Pro almak istiyorum. Çift simli 120 gün 1. SIM yuvasını kullandıktan sonra diğer 120 gün de 2. SIM yuvasını kullanınca geriye 120 gün kalıyor. Bu kalan 120 gün içinde e SIM kullanabilir miyim? Çift simlerde bu e SIM olayı oluyor mu?

Hocam telefonda sadece 2 IMEI var. Ya 2 fiziki şeklinde ya da 1 fiziki+1 esim şeklinde oluyor.

Yani çift hatlı olan telefonu 8 ay toplam kullanabilirsiniz.

2 adet eSIM 2 Adet fiziki SIM veya 1 Fiziki 1 eSIM olur.

Cihazların sadece 2 IMEI adresi bulunur genellikle 1 fiziskel SIM 1 e-SIM olur Çin menşei iPhone alırsan 2 fiziksel SIM olur Amerikan model alırsan 2 e-SIM olur ama Amerikan modeller e-SIM olduğu için biraz pişmanlık. Kısaca 2 fiziksel olan modelde e-SIM için ayrı bir IMEI adresi yok olan IMEI adresini kullanır onunda 120+120 biteceği için süresi kalmaz kısaca çabanız boşa gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı