Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar şu an elimdeki iPhone 4 iOS 7 ben iOS 6 ve Jailbreak yapmak istiyorum bilgisayarsız nasıl yaparim?
Arkadaşlar şu an elimdeki iPhone 4 iOS 7 ben iOS 6 ve Jailbreak yapmak istiyorum bilgisayarsız nasıl yaparim?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 20 Ağustos 2023 #2 En başta telefonu jailbreak'lemek için bilgisayar gerekiyor. Maalesef bu işi bilgisayarsız yapmanız olanaksız.
En başta telefonu jailbreak'lemek için bilgisayar gerekiyor. Maalesef bu işi bilgisayarsız yapmanız olanaksız.
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 Stereo.Luigi99 dedi: En başta telefonu Jailbreak'lemek için bilgisayar gerekiyor. Maalesef bu işi bilgisayarsız yapmanız olanaksız. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarim var şu an iOS 6 ya nasıl düşürebilirim?
Stereo.Luigi99 dedi: En başta telefonu Jailbreak'lemek için bilgisayar gerekiyor. Maalesef bu işi bilgisayarsız yapmanız olanaksız. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarim var şu an iOS 6 ya nasıl düşürebilirim?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 20 Ağustos 2023 #4 Telefonunuzun arkasında "Model: A" ile başlayan bir yer olacak, onu söyler misiniz? Ona göre telefonunuz için gereken IPSW dosyasını bulabilirim.
Telefonunuzun arkasında "Model: A" ile başlayan bir yer olacak, onu söyler misiniz? Ona göre telefonunuz için gereken IPSW dosyasını bulabilirim.
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 Stereo.Luigi99 dedi: Telefonunuzun arkasında "Model: A" ile başlayan bir yer olacak, onu söyler misiniz? Ona göre telefonunuz için gereken IPSW dosyasını bulabilirim. Genişletmek için tıkla... A1333
Stereo.Luigi99 dedi: Telefonunuzun arkasında "Model: A" ile başlayan bir yer olacak, onu söyler misiniz? Ona göre telefonunuz için gereken IPSW dosyasını bulabilirim. Genişletmek için tıkla... A1333
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 20 Ağustos 2023 #6 Bazunaa dedi: A1333. Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok.
Bazunaa dedi: A1333. Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok.
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #7 Stereo.Luigi99 dedi: Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok. Genişletmek için tıkla... Birdaha bakayım Stereo.Luigi99 dedi: Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok. Genişletmek için tıkla... A1332 Stereo.Luigi99 dedi: Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok. Genişletmek için tıkla... A1332 Son düzenleme: 20 Ağustos 2023
Stereo.Luigi99 dedi: Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok. Genişletmek için tıkla... Birdaha bakayım Stereo.Luigi99 dedi: Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok. Genişletmek için tıkla... A1332 Stereo.Luigi99 dedi: Sanırım yanlış yazdınız. A1333 diye bir model numarası yok. Genişletmek için tıkla... A1332
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 20 Ağustos 2023 #8 Maalesef o kadar eski telefonlar bende yok ve Türkçe kaynak da bulamadım. O yüzden şu İngilizce rehberi takip etmeniz gerek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maalesef o kadar eski telefonlar bende yok ve Türkçe kaynak da bulamadım. O yüzden şu İngilizce rehberi takip etmeniz gerek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #9 Stereo.Luigi99 dedi: Maalesef o kadar eski telefonlar bende yok ve Türkçe kaynak da bulamadım. O yüzden şu İngilizce rehberi takip etmeniz gerek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhaba Jailbreak yaptım ama cydia ya URL eklenmiyor CoolBooter eklenmiyor yardım edin
Stereo.Luigi99 dedi: Maalesef o kadar eski telefonlar bende yok ve Türkçe kaynak da bulamadım. O yüzden şu İngilizce rehberi takip etmeniz gerek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhaba Jailbreak yaptım ama cydia ya URL eklenmiyor CoolBooter eklenmiyor yardım edin
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 1 Eylül 2023 #10 Bazunaa dedi: Merhaba Jailbreak yaptım ama cydia ya URL eklenmiyor CoolBooter eklenmiyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... Şunu repo olarak ekleyebilir misin? https://coolbooter.com
Bazunaa dedi: Merhaba Jailbreak yaptım ama cydia ya URL eklenmiyor CoolBooter eklenmiyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... Şunu repo olarak ekleyebilir misin? https://coolbooter.com