İphone 4S Kapanıp Isınıyor

aLbaTRoss

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2013
Mesajlar
18
Yer
üsküdar
Daha fazla  
Meslek
ziraat bankası servis görevlisi
Arkadaşlar merhaba. iPhone 4S telefonum kapanıp ısınıyor açma tuşuna bastığımda ufat tefek yazılar çıkıyor. PC açtığınızda hata verir ya hani aynı öyle hata yazıları çıkıyor. 2-3 defa başıma geldi sorun ne olabilir ?
 
"Kapanıp ısınıyor" derken ilk başta ısı oluyor sonrada kapanıyor mu demek istiyorsunuz? Bir de garantisi mevcut ise garantiye yollayın. Donanımsal olabilir.
 
Kapanıyor mesela kamerayı açıyorum çat diye kapanıyor sonra aşırı derecede ısınıyor ekran ufak ufak hatalar yazıyor İngilizce. Garantiye götürücem acaba başkalarında oluyor mu diye merak ettim garantiye götürenler ne gibi bir sorun aldı diye. Teşekkürler.
 
En mantıklı şey garantiye göndermek olur, ablam da kullanıyor fakat hiç öyle bi' sıkıntısı olmadı. Çok uygulama yüklediyseniz ondan da olabilir ama garantiye götürmeden önce restore edin bence.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı