iPhone 4S tepki vermeme sorunu

Kesin ondan kardeş,sen fikrini söylüyorsun ben başıma geleni ve gelişmeleri serviste öğrendiğimi söylüyorum,şarj almamasının batarya ile ilgisi yoktur,şarj alma yeri zamanla bozuluyormuş ve değişmesi gerekiyormuş.
Doğrudur fikridir, fakat sizinki de bir fikir. Sizinkiyle aynı sorun olduğu ne malum?
Konu ile alakalı olarak arızanın tespiti yapılmadan karar vermeyin bence.

Batarya değiştirme işlemi sadece eski batarya sökülüp takılırsa sorun yok. Ama ne olur ne olmaz diyerek whatsapp sohbet yedeğini al. Bir hata olur reset atman gerekirse sohbetlerini geri yükleyebilirsin. Önlem olarak yani.
Teşekkürler,peki telefon kapalı şuan hiç de açılmıyor.Whatsapp yedeğini nasıl alacağım?

Kusura bakma ceza aldığım için yazamamıştım. Normal şartlarda batarya değişimi esnasında telefon sıfırlanmaz aslında. Benim bu tavsiyem değiştiren kişi bir hata yaparsa diye söyledim. Bence sorun yaşamazsın ama ne olur ne olmaz diye söyledim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı