iPhone 5 açılmıyor

321968

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.2. el bir iPhone 5 vardı. Çok sıkıntısı yoktu ama birkaç kere düştü, donanım anlamında idare eden bir telefondu. Bir kere elmada kaldı ve batarya değişti, ama sanırım başka bir şey daha vardı çünkü 200 TL aldı ya da biz kazıklandık. Herneyse bu telefon kendiliğinden kapanmaya başladı. Bende bunla uğraşırken manuel olarak kapattım ve bu son kapatışım oldu. Bir daha açılmadı. Sadece şarja taktığımda elma yanıp sönüyor. Bunun bir çözümü var mıdır? iPhone 5 için altına girmeye değer mi? Pahalıya mı patlar? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.

Hard reset atmayı denediniz mi? iPhone 5 artık çok eski bir cihaz. Masraf ettiğinize değmeyecektir. Bir an önce elinizden çıkarmaya çalışın.

Hard reset atmayı denediniz mi? iPhone 5 artık çok eski bir cihaz. Masraf ettiğinize değmeyecektir. Bir an önce elinizden çıkarmaya çalışın.
evet denedim bende öyle düşünüyodum ama malum korona dolar falan biraz zor,sağlam bişi için

Eski ama idare ediyor telefon. iOS 11 güncellemesi gelse güzel olur.

Evet, o bakımdan ucuz bir Android telefondan daha iyi ama güncelleme gelse mükemmel olur bazı uygulamalar adına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…