iPhone 5, nokia lumia 920 ve galaxy s4

• Konuyu başlatan jackliverbird
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 979
J

jackliverbird

Ziyaretçi
Arkadaşlar cep telefonu satın almaya karar verdim ve başlıkta olduğu gibi 3 telefon arasında kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz özellik,fiyat ve performans kapsamlı olursa sevinirim.

Arkadaşlar cep telefonu satın almaya karar verdim ve başlıkta olduğu gibi 3 telefon arasında kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz özellik,fiyat ve performans kapsamlı olursa sevinirim.

NOKİA Lumia 9200 daha çıkmadı. Onun yerine NOKİA Lumia 920 var. :D

Bence bunların arasından en avantajlı S4 var.

Öncelikle tabii ki S4 bunların arasında en iyisi. Ancak Anroid ve iOS farkı var. iOS, kullanıcılar için yapılmış en kolay ve bana göre en iyi mobil işletim sistemi. Anroid ise kullanım kolaylığı açısından iOS'un gerisinde kalmış. Bence sen hangi işletim sistemini kullanabileceğine karar vermeli ve ona göre bir seçim yapmalısın.

Bence sıralama böyle olmalı.

iPhone 5>Nokia Lumia 920>Samsung Galaxy S4

Sırf İOS ve WP8'deki stabilite Android'de olmadığı için sıralamayı böyle yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum,bu fandroidleri dinleme sen. Android cicili bicili gözükür ama aldığında pişman olursun.Benden sana söylemesi.s3 aldım 900 liraya sattım çok geçmeden. Htc one benim çok hoşuma gidiyor tasarım olarak. Ama biliyorum ki oda kasacak. Her şirket kendi işletim sistemini kurmalı. Android uzun süre gidemez. Bak samsung tizen için çalışıyor. Pişman olursun s4 alırsan. İphone 5 al,krallar gibi yap her işini. Hiç kimse bana itunes filân bahane etmesin. Bilgisayar olmayan insan internet olmayan ev mi kaldı. İnternetin olsun zaten bütün müzikleri de filmleri de indirirsin telefonundan. Androidde özgürlük dedikleri tabletiniz veya telefonunuzun sürekli kasmasıdır. Bundan dolayı sürekli format ihtiyacı duyardınız. Sonra programları tekrar yükle vs. Program açarsınız kapanmaya zorla der sürekli. Oyundan çıkmaya çalışırsın çıkamazsın. Son olarak şunu söyleyeyim. Köydeki insana renoyu göstersen dünyanın en iyi arabası der. Ama bugattiyi hiç duymamıştır bile. Paran bolsa s4 al. Pişman olursun zaten iphone'ye dönersin. Ama param yok dersen al iphone'yi.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı