iPhone 5S artık alınır mı?

Biraz çağı geçti gibi, evet belki fiyat segmentindeki bir çok telefondan daha kaliteli ama aldıktan sonraki birkaç ay içerisinde yavaşlıktan ölmeye başlayacak. Çünkü kullandığın App'leri kaldıramayacak. Ama diyorsan ki sadece Whatsapp kurayım, arada fotoğraf çekeyim; o zaman gönül rahatlığıyla al derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce SE aldım. Daha önceden de 5s kullanıyordum. İkisi arasında performans açısından çok fark var. 6S ile aynı donanımı kullanıyor. Farkları ön kamera, parmak izi okuyucu ve tabii ki ekranları ancak küçük ekran seviyorsanız bu farklar göze batmıyor.

Ocak ayında ikinci el iPhone 5s aldım. Aldığımda 1 senelikti, 6 aydır kullanıyorum çok memnunum. Birde sıfır olduğunu düşünün. En son güncellemeleri alıyorum, oyun oynayabiliyorum, şarj problemi yok vs. vs. Benimle aynı zamanda iPhone 7 alan 2 arkadaşım var ikisi de çok pişman. Senin yaptığından daha fazla ne yapıyoruz ki bu telefonla diyorlar. Ben 800 liraya aldım onlar 3.000 liraya. Benim fikrim hergün modası geçen telefonlar için o kadar para vermek çok gereksiz. Tek tavsiyem en az 32 gb almanız ben 16 gb aldım yetmiyor, tek o konuda sıkıntı yaşıyorum. İyi akşamlar sırf görüntü olsun diye en son çıkan gereksiz pahalı telefonları almanızı kesinlikle tavsiye etmem.

Şunu söylemek isterim iPhone 5 bile kullanılıyor şuan. Yok iPhone 6S aşağısı alınmaz yok şu alınmaz bu alınmaz filan dinlemeyin. Eğer tasarımını sevdiyseniz, bu bana yeter zaten bütçem de bu kadar diyorsanız alın. Ben iPhone 6 kullanıyorum. Şu ana kadar ne bir kasma ne bir donma gördüm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı