iPhone 5S artık alınır mı?

Şu anda gidip de alınmaz diyoruz. Kullanılabilir ancak o fiyata daha iyi modeller var. Hala Iphone 5 kullanılıyor olabilir ancak şu an gidip de sıfır alınmaz. Alınır demek de bilgisizlikten, "Fanboyluk'tan" başka bir şey değildir.

2013'te ilk çıktığında 5S aldım hala kullanıyorum 1 kere formatlamadım daha. Küçük ekrandan ciğerim soldu mu evet. Bi 500 lira bulsam satıp direk mi5s alcam da ah :D

4 serilerini yeni güncellemeleri ile öldürdüler, sıra 5lere geldi. Pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum.

Alınmaz. 5s hala seri,akıcı,hızlı çalışıyor fakat önünde sadece bir güncelleme kaldı ve güncelliğini yitirdi. 5s almayı düşünüyorsanız ekran boyutu sizin için pek de sorun değil demektir. SE öneririm.

Güncelleme gelmeyecek, gündelik işler için yeterli gibi yorumlar gördüm de öncelikle iPhone 5s en az iOS 12 görür ki görmedi diyelim, tek bir güncellemenin bile önemli olacağı kadar ne yapıyor olabilirsin ki bi telefonla çok abartıyorsunuz arkadaşlar. Bugün gidip iPhone 7 alsan eylülde yenisi çıkınca buda eskiyecek ve çok geçmeden ondan da sıkılacaksın. Model başına 1000 lira fark ediyor aşağı yukarı, hiç gerek yok o paraları vermeye. iPhone 5s aktif ve yoğun olarak kullanıcısı olarak tavsiyem budur

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı