iPhone 5S aşırı derecede çizikler, alacaklara uyarı

yigithancivgin

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2014
Mesajlar
478
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bundan 1 veya 2 hafta civarında bir iPhone 5S UZAY GRİSİ aldım ve yavaş yavaş telefon çizilmeye başladı gözle seçilebilir çizikler ama çokta dikkat etmedim ta ki arka yüzeyindeki metal ve camda kıl çizikleri oluşana kadar bunlar gerçekten göze hoş gelmiyor ve rahatsız ediyor yani iphone 5 ve 5s'lerde yandaki aliminyum kaplamanın çizilmesini göz ardı edebilirim ama camın çizilmesi nedir yahu ? Apple olan sevgim bitti gerçekten şu anda HTC ONE M8 almadığım için dert yanıyorum. Sakın bu hataya düşmeyin.
Ve bu arada bu çizikleri giderebilen bir krem yahut sprey tarzı bir araç var mı acaba ? Bilen arkadaşlar lütfen söyleyin :(
 
Şu telefonun yanları varya hocam hani oval kısım ses açma tuşlarının yanndaki ince kısım orası soyuluyor orası için çözüm var mı acaba ?
 
Ben de LG-G2 aldım 1 hafta birkaç gün önce. Bir iki çizik falan derken akıllandım da koruyucu taktırdım bugün. Göze batmayan 1-2 çizikle yırttık.

Sprey falan deneme bence Pek işe yaramıyorlar. Telefon ekranında işe yarayacağına inanasım gelmiyor. Araba değil nu sonuçta.
 
Bence kafaya takma sonuçta çizilmeyecek diye bir kaide yok. Bende eskiden böyle şeylere çok kafa takardım ama önemsiz şeyler bunlar. Canını boştan yere sıkma.
 
Orjinal kılıfını alacağım hocam ay başında, malum para yok ayın ortasında :D

Benim iPhone 5S'i satıp iPhone 6 almak istiyorum acaba 1800 1900 liraya okutabilir miyim ? :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı